10 Windows 7-tips

1.

Lær deg en del hurtigtaster. Dette er ofte mye raskere enn å bruke musen hele tiden. Det er også godt for hendene dine å få litt variasjon.

 

2.

Hopplister kommer vanligvis opp når du høyreklikker på et ikon i oppgavelinjen. Du kan også få tilgang ved å holde venstre museknapp nede og dra oppover. Dette er nyttig hvis du bruker en bærbar med styreplate eller en berøringsskjerm.

 

3.

Du kan legge til hvilken som helst katalog eller bibliotek i favorittseksjonen. For å legge til en katalog gå inn i Explorer og høyreklikk på Favoritter. Velg deretter Legg gjeldende sted til i Favoritter. Nå får du hurtig tilgang til favorittkatalogene dine hver gang du velger Fil->Lagre som.

 

4.

Høyreklikk og dra og legg til din favorittkatalog til Windows Explorer på oppgavelinjen. Du vil nå kunne se dem i Hopplisten når du høyreklikker på Explorer.

 

5.

Det er ikke mulig å feste Kontrollpanelet til oppgavelinjen via Start Menyen eller ved å dra og slippe. Åpne Kontrollpanelet og høyreklikk oppgaveikonet for å feste den til oppgavelinjen.

 

6.

Du kan lage en hurtigtast på tastaturet for hvilket som helst program i Windows 7. Høyreklikk på programikonet og velg Egenskaper. Velg så Hurtigvalg og lag en tastaturkombinasjon du kommer til å huske.

 

7.

Du kan se en utvidet Send Til meny ved å holde nede Shift-tasten og høyreklikke på en katalog.

 

8.

Juster teksten på skjermen ved å bruke Clear Type. Dette gir bedre resultat på en LCD-skjerm. 

 

9.

Få riktige farger på skjermen. Hvis du trenger korrekte farger på skjermen er det en god idé å bruke Kalibrer Farge i Kontrollpanelet. Her kan du justere lysstyrke, kontrast, gamma og fargebalansen.

 

10.

Hvis du er blant dem som starter maskinen på nytt oftere enn du slår den av, kan du endre standardvalget på Avslutt slik at den starter på nytt i stedet. Høyreklikk på Start og velg Egenskaper. Nå kan du selv velge hva som skal skje.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen