10 tips som bevarer LCD-TVen din.

1. 
Pass på temperaturen. Spesielt hvis du har tv-en stående på hytta. Kommer temperaturen under 10 grader blir særlig responstiden påvirket sammen med lysstyrken.


2.

Er tv-en plassert på et sted der temperaturen varierer mye mellom kaldt og varmt? Dette produserer damp på produktet, og dette er slett ikke bra.


3.

Hvis tv-en står på et sted der det er mye støv kan dette føre til kortslutning. Det samme gjelder hvis tv-en får fukt inn i systemet.


4.

Kommer selve skjermen i kontakt med skarpe gjenstander kan det skade selve LCD-panelet. Pass på ungene.


5.

LCD-tv-er er laget delvis av glass. Vær forsiktig når du håndterer den slik at den ikke bøyes. Da er det store sjanser for at løpet er kjørt.


6.

Ikke gjør skjermen ren med hva som helst. Sjekk i bruksanvisningen hva som anbefales. Ta en tur i butikken og kjøp et anbefalt rensemiddel sammen med en mikrofiberklut.


7.

Aldri begynn å skru på tv-en din. Hvis du ikke er autorisert reparatør selv ryker garantien flyten og sjansene for å ødelegge hele produktet er store.


8.

Når tv-en ikke er i bruk, så slå den av. Hvis din tv ikke har en separat av/på bryter så benytt fjernkontrollen. Skal du reise bort for en stund, ta ut strømkabelen.


9.

Hvis du skal lagre produktet så gjør dette helst i originalemballasjen på et tørt og kjølig sted. Pass på et det er stabil temperatur og for guds skyld ikke fuktig.


10.

Vær nøye når du fester kabler eller tar du bort. Sett kablene rett inn i kontaktene og gjør det samme når du skal fjerne dem. Bøyer du på dem eller bruker kraft ender du opp med å bøye pinner eller på annen måte skade kontaktene.

 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen