10 tips for deg som bruker Twitter

1.

Vær deg selv, men vær forsiktig. Du skal selvfølgelig kunne si akkurat hva du vil og hva du mener. Husk bare at det du skriver kommer til å befinne seg på nettet for evig tid. 

 

2.

Hvis du liker det andre sier, ikke vær redd for å si det. Høyreklikk på den lille grå pilen som kommer frem når du muser over det de sier. 

 

3.

Sjekk de som betyr noe. Det er mulig kjente folk og politikere ikke skriver sine egne innlegg, men du kan i det minste kommunisere med dem. 

 

4.

Det finnes et hav av forskjellige Twitter-programmer. Ta en liten tur rundt på nettet, så finner du fort et som passer for alle anledninger enten du har en stasjonær, bærbar, mobil eller noe annet med en nettforbindelse.

 

5.

Finn vennen din i en fei. Hvis du leter etter venner på Twitter finner du dette på search.twitter.com.

 

6.

Husk at stadig flere politikere er aktive på Twitter. Vil du vite hva de mener er det godt mulig du finner dem her.

 

7.

Hvis du har en idé eller et spørsmål send det ut til alle. Det er store muligheter for at du får tilbakemeldinger eller svar på spørsmålene dine.

 

8.

Hvis du liker noe veldig godt som andre har postet bruker du RT (retweet). Dermed gir du personen som sa det i utgangspunktet "cred" for dette, og samtidig viser det at du liker det.

 

9.

Hvis du tror du vet bedre enn alle andre tar du skammelig feil. Husk å oppføre deg ordentlig. Det gjelder de samme reglene på Twitter som alle andre steder i samfunnet.

 

10.

Prøv å få deg et kontonavn som viser hvem eller hva du er. Dette navnet kommer til å stå ved siden av profilen din. Du vil at dette skal gjenspeile hvem du faktisk er eller hva du representerer.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen