10 spennende PC-spill for helgen

I disse underholdende spillene er det action, strategi og nervepirrende spenning som gjelder.

Delta i en gigantisk verdenskrig mellom supermaktene Den Europeiske Unionen (EU) og Pan-Asian Coalition (PAC), i spillet Battlefield 2142. Utfordre deg selv og dine kjøreegenskaper i det fartfsylte spillet Need for Speed: Carbon, og kjemp en kamp mellom det gode og onde midt i Tolkiens fantastiske univers i Ringenes Herre - Kampen om Midgard 2. Disse og syv andre spektakulære PC-spill får du her tilgang til.

 For å vite mer om det enkeltes spills systemkrav må du gå til utgivers hjemmeside.

Les også

- Spill Super Mario online
- Fem gode gratis skytespill
- Sinnsykt bra spillmus

Crysis

Crysis er et av mange populære førstepersons skytespill på markedet. Handlingen foregår på en bortgjemt sydhavsøy, hvor der hersker en rekke hemmeligheter. Nord-Korea har fått vite om disse hemmelighetene og nå beleirer de sydhavsøyen med horder av militære kampstyrker. Som amerikansk soldat blir du sendt ut i krigsområdet for å rapportere tilbake til dine styrker.

Her kreves det mot og styrke for å overleve. Du får selvfølgelig tilgang til en rekke våpen og kjøretøy samtidig som du innehar en del superevner.

Aldersgrensen for dette spillet er 16 år.Du kan laste ned gratis prøveversjon av Crysis ved å gå til utgivers hjemmeside. Her finner du også mer informasjon om dette spillet.


The Medal of Honor Pacific Assault

Dette er et spenningsfylt skytespill, fra den populære Medal of Honor serien. The Medal of Honor Pacific Assault har både enkeltspiller og flerspillerfunksjoner. Her gjelder det å spille på lag for å overvinne fiendens tropper.

Spillerne er organisert i to forskjellige lag, det offensive og det defensive. I det offensive laget skal gruppemedlemmene utføre en rekke oppgaver, mens i den defensive gruppen er målet å forsvare. Både i flerspiller og enkeltspiller delen får du tilgang til flere krigsvåpen.

Aldersgrensen for dette spillet er 16 år.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 90

Du kan laste ned gratis prøveversjon av The Medal of Honor Pacific Assault ved å gå til utgivers hjemmeside. Her finner du også mer informasjon om dette spillet.


Need For Speed: Carbon

Nå er tiden inne for å svi av gummi i spektakulære bilrace. Her får du oppleve den mest intense gateracingen i manns minne. Målet til deg og gjengen din blir å ta over bydelene til dine racing-rivaler. Konkurransene i Need For Speed: Carbon foregår kvartal for kvartal rundt om storbyen. Etter hvert legger politiet seg opp i gateracingen, og billøpene deres må derfor bli flyttet til Carbon Canyon.

En kan spesialtilpasse bilene sine i dette spennende racingspillet. Du kan endre både ytelse og type bil for å få din absolutte drømmebil.

Kappkjør mot konkurrerende bosser i åssidene til Carbon Canyon, og bli sjefen over alle sjefer. Drift din vei mot målstreken og seier.

Aldersgrensen for dette spillet er 12 år.Du kan laste ned gratis prøveversjon av Need For Speed: Carbon ved å gå til utgivers hjemmeside. Her finner du også mer informasjon om dette spillet.


Command & Conquer 3 Tiberium Wars
Command & Conquer 3 er et sanntids strategispill. Spillet er oppfølgeren til Command & Conquer: Tiberian Sun.

Året er 2047 og du befinner deg midt i den tredje Tiberiums-krigen, i kampen mellom The Brotherhood of NOD og Global Defense Initiative (GDI). The Brotherhood of NOD har angrepet GDI som gjør alt de kan for å samle sammen troppene sine.Det utenomjordiske stoffet kalt Tiberium er i ferd med å ta over jorden, og alliansen GDI gjør alt de kan for å stoppe denne substansen fra å spre seg videre. The Brotherhood of NOD gjør derimot alt de kan for å ta over jorden sammen med denne substansen. Du kan spille alene eller i flerspillermodus i Command & Conquer 3 Tiberium Wars.

Aldersgrensen for dette spillet er 16 år.

Du kan laste ned gratis prøveversjon av Command  Conquer 3 Tiberium Wars ved å gå til utgivers hjemmeside. Her finner du også mer informasjon om dette spillet.


Battlefield 2142
Året er 2142 og istiden har gjort verden til et eneste stort kaos i dette nervepirrende førstepersonsskytespillet.  Menneskeheten kjemper en bitter kamp for å overleve kulde, snø og is, samtidig som de prøver alt for å redde jordkloden fra å dø ut.  Som om ikke dette var nok er det nå brutt ut en gigantisk verdenskrig mellom supermaktene Den Europeiske Unionen (EU) og Pan-Asian Coalition (PAC).

Du kan i dette spillet velge hvilken side du vil stå på i denne spektakulære verdenskrigen. Som soldat får du  tilgang til en rekke høyteknologiske våpen og moderne fremkomstmidler. Tiden er nå inne for å leke katt og mus med horder av fiendtlige krigstropper.Etter hvert som du kjemper deg fremover på fiendens territorium vil du tjene opp en score. Med denne scoren går du opp i rangering og kan låse opp nye funksjoner, som våpen og tilleggsutstyr. Du får også tildelt utmerkelser når du utfører bestemte ting.

Aldersgrensen for dette spillet er 16 år.

Du kan laste ned gratis prøveversjon av Battlefield 2142 ved å gå til utgivers hjemmeside. Her finner du også mer informasjon om dette spillet.


Ringenes Herre - Kampen Om Midgard 2
Dette er et populært RTS-spill (sanntids strategispill) for PC. Ringenes Herre - Kampen Om Midgard 2 er oppfølgeren til spillet Ringenes Herre - Kampen om Midgard.

Her befinner du deg midt i Tolkiens fantastiske univers. I denne spillutgaven av Ringenes Herre kjemper du på steder som Lorien og Goldur. Du kan til og med spille på de ondes side i en unik kampanje. Slaget om Ringen er i full gang mellom gode og onde krefter, rundt om i Midgard. Sloss mot Sauron og masser av nazguler og orker i dette spennende strategispillet.Du går opp i nivå og får nye superkrefter når du gjør ende på fiendene dine, og samler inn bonuser og andre erfaringer. Velg mellom å spille som Alvene, Menneskene, Mordor, Dvergene, Jarnagard og Tussene (Goblins).


Aldersgrensen for dette spillet er 12 år.

Du kan laste ned gratis prøveversjon av Ringenes Herre - Kampen Om Midgard 2 ved å gå til utgivers hjemmeside. Her finner du også mer informasjon om dette spillet.


Medal of Honor: Airborne
I dette utfordrende action-skytespillet befinner du deg midt i Andre Verdenskrig, og skal utføre en rekke nervepirrende oppdrag. I Medal of Honor: Airborne tar du rollen som den tapre fallskjermsoldaten Boyd Travers. Her får du gjenoppleve kjente slagmarker fra krigens dager som Normandie og Berlin. Du må bekjempe SS-soldatene med alt du har av våpen og logisk taktikk.

Du kan velge å spille alene eller i flerspiller-funksjon i Medal of Honor: Airborne. For første gang i Medal of Honor-serien forgår kampen i luften. Du starter hele spillet med å kaste deg ut i fallskjerm fra et av de mange krigsflyene.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 80

Aldersgrensen for dette spillet er 16 år.

Du kan laste ned gratis prøveversjon av Medal of Honor: Airborne ved å gå til utgivers hjemmeside. Her finner du også mer informasjon om dette spillet.


Harry Potter and the Order of the Phoenix

I denne spillutgaven av Harry Potter-serien, så vender hovedpersonen tilbake til Hogwarts for 5 året på rad. Nå må elevene igjen ta saken i egne hender i kampen mot onde magiske krefter. Her får du blant annet oppleve intense kamper i Magidepartementet.

Harry Potter oppretter i dette spillet sin egen lille hær nemlig Humlesnurrlegionen, bestående av noen av magiskolens beste elever. Humlesnurregionens mål er å beskytte Hogwart mot svart magi.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 80

Du kan velge å spille hovedrollen som Harry Potter, Humlesnurr og Sirius Svaart i dette underholdende 3D-spillet. Kjemp mot onde krefter som Lucifus, Bellatrix og den onde Lord Voldemort. Her gjelder det å være strategisk, du vet aldri hvem som lurer i skyggene. Hjelp også Harry med å få belønninger som poeng og nye ferdigheter, gjennom å fikse opp ulike ting.

Aldersgrense for dette spillet er syv år.

Du kan laste ned gratis prøveversjon av Harry Potter and the Order of the Phoenix ved å gå til utgivers hjemmeside. Her finner du også mer informasjon om dette spillet.


Armies of Exigo

Armies of Exigo er et klassiskt fantasi-strategispill. Her kriges det både over og under bakken mellom 3 forskjellige hærer. Her får en et villt sammenstøt av alver, villdyr, riddere og skapninger fra de mørke undergrunner. Kun den sterkestes rett er godt nok til å overleve. En ondsinnet kraft er iferd med å overta det vakre landet Exigo.

Mennesker og dyr som bor her starter nå opp kampen for at det gode skal bestå. Denne onde kraften går under navnet The Fallen (De Falne) og hører hovedsaklig til under jorden i mørke hulerom og katekomber. Du vil bli angrepet fra alle retninger så her gjelder det seg å forsvare seg som best en kan.Aldersgrensen for dette spillet er 12 år.

Du kan laste ned gratis prøveversjon av Armies of Exigo ved å gå til utgivers hjemmeside. Her finner du også mer informasjon om dette spillet.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen