10 sparket etter Wii-tissing

10 sparket etter Wii-tissing

Det var radiostasjonen KDND 107,9 i Sacramento i California som arrangerte den utradisjonelle konkurransen med en Nintendo Wii som premie.

Deltagerne skulle drikke en mengde vann med jevne mellomrom, også var det om å gjøre å holde seg lengst mulig uten å tisse. Konkurransen fikk tragisk utfall for en trebarnsmor som døde av vannforgiftning.

Alvorlig spøk
Reportere i radiokanalen skal ifølge nettstedet CVG.com ha spøkt med farene for vannforgiftning på lufta. Da en innringer prøvde å advare mot alvorlige utfall, skal han ha blitt avfeid med at de var klar over det.

En annen programleder skal ha tullet med at deltagerne hadde skrevet under på en erklæring som gjorde at de ikke ble holdt ansvarlige hvis noe skulle skje.

- Vi har en deltager som holder på å dø, skal en reporter ha spøkt med.
- Sørg for at han skriver under på ansvarsfraskrivelsen, svarte programlederen.

Ikke kriminelt
Når konkurransen faktisk fikk dødelig utfall, fikk det også konsekvenser for ansatte i radiokanalen. 10 involverte ble sparket, hvorav fem av dem jobbet på lufta.

Samtidig mener politiet i Sacramento at det ikke er noe grunnlag for kriminell etterforskning.

- Det er ikke som om kvinnen var i deres varetekt og det var radiostasjonens oppgave å passe på henne. Selv om konkurransen var et dårlig påfunn, handlet hun ut ifra sin egen frie vilje, sier den lokale sheriffen John McGinness til avisen The Sacramento Bee.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen