10 smarttelefoner fra LG neste år

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Ventet du på LG KS20 i år? Da er du sannsynligvis ikke alene. LG lanserte tre smarttelefoner i fjor, men slet parallellt med å få disse ut på markedet. Nå varsles det bot og bedring.

(Foto: LG)
(Foto: LG)

Ti nye

LG planlegger nemlig i 2009 å lansere hele ti nye smarttelefoner. I følge nettstedet Telecom Korea skal nemlig den koreanske telegiganten ha gjort helomvending i strategien sin og innsett behov for å styrke seg i smarttelefonsegmentet.

Videre skriver Telecom Korea at LG vurderer både Symbian og Linux, men at det er sikkert at det vil komme en smarttelefon med Windows Mobile fra selskapet. LG har tidligere hatt telefoner som har kjørt Nokias Symbian-grensesnitt S60, og det er ikke utenkelig at dette vil komme igjen. Spekulasjonene går også på at LG kan finne på å bruke Android, siden selskapet er med i Googles Open Handset Alliance.

Sliter i motbakke

LG kunne nylig presentere overraskende svake tall for tredje kvartal i år. Selskapet mistet posisjonen som verdens fjerde største mobilprodusent og fikk et fall i overskudd på 93 prosent. Dermed er det trolig grunn til å vente flere endringer fremover.

(Kilder: Unwiredview, Intomobile)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen