10 gratis mobilspill for helgen

Les også:
- Spilltest: Elven Chronicles
- De beste mobilspillene
- Ristes ved bruk


RocketBoy
RocketBoy er utgitt av nettstedet Orange Pixel. Dette er et underholdende mobilspill for hele familien. Du må hjelpe RocketBoy på hans ferd ned en lang og oppdagelsesrik sjakt. På veien nedover må du unngå farlige laserstråler og skumle skapninger, samt få tak i massevis av bonuser for ekstra liv og poeng.

 

Klikk her for å laste ned RocketBoy fra våre gratis nedlastningssider. RocketBoy er kompatibel med alle Java (J2ME) støttede mobiler. Dette spillet er reklamefinansiert.Rabbit Wars v.1.0
Rabbit Wars er utgitt av nettstedet AIM Productions. Rabbit Wars er et action-strategi-spill til din Windows Mobile-enhet.

Gå i krig mot horder av fiendtlige kaniner og kjemp om retten til land. Det gjelder mer enn noen sinne å kjenne styrken og svakheten til dine tropper.

Her må det mange taktiske triks til for å vinne. Du har en rekke ulike våpen og kommunikasjonsmiddel å velge mellom. Midt i kampene får du råe og morsomme lydeffekter.

 Dim: 240x320px
Description:
Notes:

Klikk her for å laste ned gratis prøveversjon av Rabbit Wars til Windows Mobile enheten din.SmiLines Winter Season v.1.02
SmiLines Winter Season er utgitt av nettstedet Herocraft. Har du begynt å glede deg til jul? Da kan du lade opp med vinterversjonen av dette klassiske arkadespillet. Løs gåter og sett logikken din på prøve. SmiLines Winter Season v.1.02 er kompatibelt med alle Java (J2ME) støttede mobiler. Se utgivers hjemmeside for fullstendig liste over mobilmodeller som kan benytte dette spillet.

Dim: 176x218px
Description:
Notes:

For å laste ned prøveversjonen av dette spillet gå til din nettleser på mobilen og skriv inn http://wap.herocraft.com . Her får du i tillegg muligheten til å laste ned en rekke andre gratis prøveversjoner av mobilspill fra Herocraft.Virtual Pool Mobile
Virtual Pool mobile er utgitt av nettstedet Celeris. Her får du muligheten til å ta del i et virtuelt biljardspill i 3D. Du spiller om virtuelle penger og målet ditt er å få spille mot de store gutta.

 Dim: 208x176px
Description:
Notes:

Klikk her for å laste ned gratis prøveversjon av Virtual Pool Mobile, til ulike mobile plattformer. Vi har også testet dette mobilspillet og testen kan du lese ved å klikke her.Bejeweled v.2.52
Bejeweled er utgitt av nettstedet Astraware. Stokk om på juvelene og tjen poeng i dette klassiske spillet. Få tiden til å gå fort når du sitter på toget eller bussen med dette mobilspillet.

 Dim: 176x180px
Description:
Notes:

Klikk her for å laste ned gratis prøveversjon av Bejeweled, til Windows Mobile Pocket PC, Windows Mobile Smartmobil og Palm OS.


Baby Santa v.1.0
Baby Santa er utgitt av nettstedet BSure interactive. Baby Santa ønsker å hjelpe faren sin med å dele ut julegaver, men nissefar mener han er for ung. Nå må du hjelpe Baby Santa i hans ferd for å overbevise nissefar at han er god nok til jobben. Dette er et underholdende plattformspill for hele familien. Du må være rask, for nå nærmer julen seg.

 Dim: 176x208px
Description:
Notes:

Klikk her for å laste ned dette mobilspillet fra våre gratis nedlastningssider. Baby Santa v.1.0 er kompatibel med Java (J2ME) støttede mobiler. Dette spillet er reklamefinansiert.Firby

Firby er utgitt av nettstedet Orange Pixel og du spiller det rosa spøkelset Firby. Han trenger din hjelp med å samle inn frukt, diamanter og nøkler. Dette er et underholdende action-plattformspill for hele familien. Vær på vakt for skumle skapninger som gjør alt for å stoppe deg. For å åpne nye og spennende verdener må du finne nøkler. Du tjener poeng gjennom å samle inn frukt og diamanter.

 Dim: 180x196px
Description:
Notes:

Klikk her for å laste ned Firby gratis fra våre gratis nedlastningssider. Spillet er kompatibelt med alle Java (J2ME) støttede mobiler. Se utgivers hjemmeside for liste over alle kompatible mobiler. Dette spillet er reklamefinansiert.


 

Hugo - Xmas In the Snow
Hugo - Xmas In the Snow er utgitt av nettstedet Kiloo. Hugo må beskytte hjemmet og familien sin fra den onde heksen Scylla. Bevæpnet med en masse snøballer blir målet ditt å skyte ned Scylla som flyr rundt på kosteskaftet sitt. Du tjener poeng på god presisjon. Gjør deg klar for snøballkrig.

 Dim: 176x208px
Description:
Notes:

Klikk her for å laste ned dette mobilspillet fra våre gratis nedlastningssider. Merk: Spillet er reklamefinansiert. Hugo-Xmas In the Snow er kompatibelt med alle Java (J2ME) støttede mobiler.Alpine Challenge 2
Alpine Challange 2 er utgitt av nettstedet bitforge. Gjør deg klar for oppfølgeren til Alpine Challange 1. Her får du din ultimale alpine utfordring! Kjør utfor, Super-G, stor slalåm og slalåm. Du har også muligheten for å åpne nye løyper inkludert en "funpark".

 Dim: 176x220px
Description:
Notes:

Klikk her for å laste ned dette mobilspillet fra våre gratis nedlastningssider. Merk: Spillet er reklamefinansiert. Alpine Challange 2 er kompatibelt med alle Java (J2ME) støttede mobiler.Crazy Dog
Hunden Crazy har blitt bitt av gale mygg!  Noen av de mange rare insektene som har slått seg "til ro" på Frenzy øya. Myggbittene har gjort Crazy så sint at han angriper alle. Eieren hans våger ikke nærme seg Crazy lenger når han skal gi Crazy mat. I stedet setter han fra seg maten på trygg avstand.

Gale mygg er ikke Crazy sitt eneste problem. Hagen han bor i er ikke inngjerdet og nabohundene kommer for å ta maten. Hjelp Crazy å holde unna nabohundene fra middagen hans.

 Dim: 176x208px
Description:
Notes:

Klikk her for å laste ned dette mobilspillet fra våre gratis nedlastningssider. Merk: Spillet er reklamefinansiert. Crazy Dog er kompatibelt med alle Java (J2ME) støttede mobiler.


* Reklamefinansiert vil si at spillet er sponset gjennom reklame. Du vil i løpet av spilltiden få opp enkelte reklamer på mobilskjermen din.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen