10 gram blåtann

NextLinks serie med blåtannhodesett ligger etter manges mening langt foran alle andre produsenter når det gjelder både design og brukervennlighet.

For ett år siden kom NextLinks Bluespoon AX på markedet. Hodesettet kunne vise til en taletid på 200 timer, mulighet for å benytte to forskjellige øreplugger og en vekt på 10 gram.

Nå er selskapets femte blåtannhodesett, oppfølgeren til Bluespoon AX, lansert. Det siste skuddet på stammen har fått navnet Bluespoon AX2, og er i praksis en oppdatering av sin forgjenger.

Designet til det første AX-settet falt tydeligvis i smak hos kundene, for oppfølgeren er helt identisk lillebror av utseende, bortsett fra det diskret 'AX2'-merket på undersiden av hodesettet. AX2 har også beholdt målene til AX, nemlig 42 x 25 x 27 millimeter.

På spesifikasjonslisten har AX2 fått et aldri så lite løft fra sin forgjenger. Mens AX hadde en taletid på fire timer, skal AX2 holde ut i åtte timer før batteriet takker for seg. Standbytiden er også forbedret fra AX, og er satt til 500 timer, altså 200 timer mer enn AX.

Nettstedet Pocketnow har testet Bluespoon AX2. Hodesettet har tre knapper, som kan brukes til å gi en rekke kommandoer. Du kan for eksempel styre lydstyrken, lydløs-funksjonn, stemmestyring, og samtale venter. I tillegg har du muligheten til å slå et nummer om igjen via hodesettet. Hvis AX2 befinner seg utenfor rekkevidde av telefonen din, vil hodesettet varsle fra med en liten pipelyd når det er påslått.

I tillegg til at du kan bytte ut batteriet i det nye Bluespoon-hodesettet når det behøves, har det en micro-USB-port, som gjør at du kan lade hodesettet via PC-en.

Prisen på Bluespoon AX2 skal i følge Engadget ligge på $40, eller drøye 450 kroner. Den fulle testen og flere bilder av AX2 finner du på Pocktnows nettsider.

(Kilder: Engadget, Pocketnow, NextLink)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen