10 gøyale romjulsspill

Julestresset har begynt å senke seg rundt om i de tusen hjem, og her kan du slappe av med ti morsomme online flashspill. Nyttårsaften nærmer seg så lad opp til den store festen med spillet Firework Frenzy. Rakettene eksploderer i rekke farger på den klare nattehimmelen. Ta et ordentlig "magaplask" i spillet Penguin Rush, og kom først til målstreken.

Videre får du muligheten til å delta i 4 populære vintersportsgrener nemlig langrenn, skihopp, curling og skiskyting med spillet Nordic Chill. Slapp av og nyt romjulen med flere timers spillmorro.

Det eneste du trenger for å ta i bruk disse onlinespillene, er å ha Shockwave flashplayer (last ned her) installert på PC-en din.

Les også:

- Fem flotte flashspill
- Fem gode gratis skytespill
- Julens 10 onlinespill er her

Fireworks Frenzy
Hva bedre enn å starte det nye året med et spektakulært nyttårsrakett-spill. I Fireworks Frenzy gjelder det å trykke så fort som mulig på rakettene som kommer opp. Jo raskere du trykker på rakettene for å få dem til å smelle, dess mer poeng tjener du inn.For å spille Firework Frezny online må du gå til utgivers hjemmeside. Her vil du også finne mer informasjon om dette spillet.

Utgiver: Miniclip


Santa Balls 3D
Dette er den nyeste versjonen i spillserien Santa Balls. Santa 3D minner mye om det klassiske spillet Bejeweled. I stedet for å stokke om på juveler, må du stokke om på en rekke julekuler. Få 3 eller flere like julekuler på rad og du vil tjene poeng ved at de forsvinner. Pass på for Oliver julenissens alv. Han følger med på alt du foretar deg, og er ikke redd for å kommentere både dine opp og nedturer.For å spille Santa Balls 3D online må du gå til utgivers hjemmeside. Her vil du også finne mer informasjon om dette spillet.

Utgiver: Blackdot, Inc


Penguin Push

I dette logikkspillet må du hjelpe pingvinen med å flytte alle isblokkene til det gule feltet, før tiden går ut.

 

For å spille Penguin Push online må du gå til utgivers hjemmeside. Her vil du også finne mer informasjon om dette spillet.

Utgiver: Miniclip


Snow Traxx

I dette spillet må du hjelpe Chilly ut av parken. Han er på vei for å møte sin venninne Lisebella. Vær forsiktig da det er veldig glatt og mye snø på veien. Jo bedre du klarer, dess mer vanskeligere blir det for Chilly å komme seg frem til Lisebella.

 

For å spille Snow Traxx online må du gå til utgivers hjemmeside. Her vil du også finne mer informasjon om dette spillet.

Utgiver: Blackdot, Inc


Penguin Rush

Delta i dette meget underholdende racing-spillet med pingviner. Her konkurrerer du mot tre andre fartsfylte pingviner. Du befinner deg på nordpolen og her gjelder deg å skli raskest mulig på magen nedover isbergene. I tillegg kan du også svømme i vannet. På veien må du plukke opp bonuser i form av fisker og andre ting.

 

For å spille Penguin Rush online må du gå til utgivers hjemmeside. Her vil du også finne mer informasjon om dette spillet.

Utgiver: Miniclip


Santa Balls 2

Her får du oppfølgeren til julespillet Santa Balls. Spillet er en kloning av det klassiske spillet Bejeweled. I stedet for edelsteiner får du en rekke julesymboler som du må stokke om på. Under spilltiden får du mange artige kommentarer fra en av julenissens alver. Han følger med på alt du foretar deg. I denne utgaven har han blitt tøffere med ordbruken sin, her gjelder det å gjøre ting riktig ellers får du høre det. Julemusikk følger så klart med i Santa Balls 2.

 

For å spille Santa Balls online må du gå til utgivers hjemmeside. Her vil du også finne mer informasjon om dette spillet.

Utgiver: Blackdot, Inc


Last Christmas 2

Hjelp julenissen med å fjerne skumle aliens, fra å overta julen i dette skytespillet. Styr romskipet ditt gjennom stemningsfulle vinterlandskap og skyt ned alle fiendtlige mål.

 

For å spille Last Christmas 2 online må du gå til utgivers hjemmeside. Her vil du også finne mer informasjon om dette spillet.

Utgiver: Miniclip


Penga Pop

Hjelp pingvinen Frank med å sortere kuler etter lik farge i dette hjernetrim-spillet.For å spille Penga Pop online må du gå til utgivers hjemmeside. Her vil du også finne mer informasjon om dette spillet.

Utgiver: Blackdot, Inc


Nordic Chill

Vinteren handler også om andre ting enn julenissen og hans mange hjelpere. Her får du muligheten til å delta i 4 populære vintersportsgrener nemlig langrenn, skihopp, curling og skiskyting. Vis hvem som fortjener gullmedaljen rundt halsen i dette spillet. Gjør deg klar for timesvis med underholdning i snøen.For å spille Nordic Chill online må du gå til utgivers hjemmeside. Her vil du også finne mer informasjon om dette spillet.

Utgiver: Miniclip


Polar Dash

Liker du rattkjelker og høy fart? Da kan vi anbefale dette spillet. Her må du hjelpe isbjørnen å krysse mållinjen på raskest mulig tid. Underveis må du hjelpe han med å styre unna farlige skrenter, trær og fjell.For å spille Polar Dash online må du gå til utgivers hjemmeside. Her vil du også finne mer informasjon om dette spillet.

Utgiver: Miniclip

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen