10 år gammelt sexobjekt

Millioner av menn falt for den kvinnelige spillheltinnen Lara Croft da PC- og TV-spillet Tomb Rider ble lansert i slutten av 1996.

Den digitale skjønnheten var som regel kledd i hotpants og utringede topper, og ble kjent for sin brutale håndtering av utfordrere i spillet.

Ny versjon
I forbindelse med Lara Crofts 10-årsjubileum, lanserer spillindustrien nå ”Tomb Raider Anniversary”, en ny versjon av de aller første spillene med Lara.

Selv om grafikken på den tiden var regnet som heftig, må man nesten le når men ser igjen de første versjonene i dag. Det er liten tvil om at det har skjedd mye på den fronten.

Den nye versjonen skal ifølge 20minuten.de være klar for markedet fra 1. juni. Spillet vil til å begynne med komme til PC, Playstation 2, PSP, og snart Nintendo Wii.

Digital og levende
Ifølge Guinness rekordbok har Lara Croft klart å bli den mest vellykkete dataspillfigur gjennom tidende.

Selv om Lara ble konstruert i piksler, har hun fått mange versjoner i kjøtt og blod. Flere kjente modeller har hatt tittelen ”offisiell Lara Croft-modell” i løpet av årene.

Laras kanskje mest kjente opptreden i kjøtt og blod var nok uansett gjennom Hollywood-stjernen Angelina Jolie, da spillet ble filmatisert.

Menn har dessuten i flere spørreundersøkelser vurdert den digitale skjønnheten til mer attraktiv enn levende supermodeller som Heidi Klum og Claudia Schiffer.

Se trailer her:

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen