1000GB mail - gratis?

Nettsiden Mailnation.net ser kanskje ikke ut som verdens mest professjonelle nettside, men de annonserer likevel med en hel terabyte lagringsplass for e-post. Det er 375 ganger mer enn de 2.6 gigabytene Gmail tilbyr i dag.

Ifølge Mailnation sine nettsider skal tjenesten være reklamefri. Man skal også ha mulighet til å sjekke e-posten via et WAP-grensesnitt. Selskapet skryter også av at de har et "høy-rangert e-postsystem og tjenerpålitelighet", selv om det fore øyeblikket bare er fremsiden av nettsiden som fungerer.

Om du prøver å registrere deg, får du nemlig ikke noe svar fra serveren. Mange er derfor skeptisk til at dette kan være en ekte tjeneste, det virker rett og slett for godt til å være sant. Med dagens diskstørrelser vil Mailnation nemlig trenge minst 4 disker pr. registrerte bruker, dersom alle bruker sin kvote.

Om du har lyst til å prøve å registrere deg på Mailnation, finner du nettsiden på Mailnation.net. Vi gjør oppmerksom på at vi ikke har fått registrert oss, og at vi derfor vet svært lite om tjenesten.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen