1000 bilder på ett batteri

Pressemelding

Nikon lanserer nytt, brukervennlig og energigjerrig digitalt kompaktkamera

COOLPIX L6 tar inntil 1000 bilder før batteribytte!

Alternativ tekst mangler
Se større bilde i produktguiden
Nikon lanserer i dag COOLPIX L6, et brukervennlig digitalkamera med unik batterikapasitet som gir opptil 1000 bilder uten å behøve å bytte batterier. Med 1,7 bilder per sekund, enkle menyer og ISO 800 kan du ta skarpe bilder i svakt lys eller av et bevegelig motiv. Nikon L6 er et smidig og morsomt feriekamera som alltid er klart til å ta flotte bilder.

Oslo, 24. august 2006 – COOLPIX L6 er et kompakt digitalkamera med kraftig fotoytelse, enkel bruk og imponerende batterilevetid. L6 har et smart design og lav vekt, noe som gjør det enkelt å ta med seg i lommen eller håndvesken. Kameraet har Nikkor-objektiv som med 3x optisk zoom gir en brennvidde på 28- 116 mm. Dessuten har L6 en rå batterilevetid* – du kan ta opptil utrolige 1000 bilder dersom du bruker de medfølgende Energizer-lithium-batteriene i AA-størrelse. Den lange levetiden er selvsagt veldig praktisk og passer perfekt når du skal ut å reise eller fotografere viktige anledninger der du ganske enkelt ikke kan slippe opp for strøm.

COOLPIX L6 er også mer lysfølsom enn vanlige kompakte digitalkamera, med innstillinger opptil ISO 800. Det betyr at brukeren lett kan få skarpe bilder også i svakt lys uten å måtte bruke lang eksponeringstid.

Alternativ tekst mangler
Se større bilde i produktguiden

Du kan velge mellom 15 Motivtyper, slik at du enkelt oppnår optimale resultater under en rekke ulike fotosituasjoner. Til fire av de praktiske Motivtypene finnes også en motiv assistent, som hjelper brukeren med å komponere bildet bedre.

Med COOLPIX L6 er det enkelt å få til fantastiske resultater under vanskelige forhold. L6 har tre unike bildeinnovasjoner fra Nikon i kameraet – ansiktsprioriterende AF** som automatisk oppdager og stiller inn fokus på menneskers ansikt i bildene, avansert korrigering av røde øyne som automatisk tar bort røde øyne som følge av blitsbruk, samt Nikon D-Lighting, som kan redde undereksponerte bilder eller bilder med for sterkt motlys.

COOLPIX L6 er dessuten utstyrt med ca 23 MB internminne, slik at brukeren kan fortsette å ta bilder også uten eksternt minnemedium. Kameraet er for øvrig kompatibelt med SD-minnekort. I tillegg blir utskrift enklere med COOLPIX L6 – brukeren kan koble kameraet direkte til PictVridge-kompatible skrivere og skrive ut fine bilder uten bruk av datamaskin.

COOLPIX L6 ventes i handelen i september. Anbefalt pris er ca kr. 2190,- inkl MVA.

 * Beste ytelse i klassen kompakte digitalkamera med 3x optisk zoom fra og med juni 2006.

**Ansiktsgjenkjenningskapasiteten kan begrenses i enkelte situasjoner.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen