Administrerende direktør Eivind Helgaker i Ice.net.
Administrerende direktør Eivind Helgaker i Ice.net. (Bilde: Ice.net)

100 000 Ice-kunder

Satsningen i bedriftsmarkedet bærer frukter for Ice.net.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Ice.net, leverandør av mobile bredbåndsløsninger, avsluttet første halvår med en omsetningsvekst på 40 prosent. Det går frem av en pressemelding fra selskapet.

I juli passerte selskapet 100.000 kunder, og selskapet kan rapportere om positivt driftsresultat (EBITDA) på 5,8 millioner kroner i første halvår, mot 20,7 millioner i minus i samme periode i fjor.

– Dette er en viktig milepæl i selskapets historie, sier administrerende direktør i Ice.net Eivind Helgaker. Han sier videre at en positiv EBITDA først og fremst er viktig fordi det gir selskapet frihet til ytterligere kundevekst, og til å kunne fortsette å investere i nettet sitt og videreutvikle teknologien.

Fornøyd med vekst i bedriftsmarkedet

– Vi er spesielt fornøyd med det gode fotfestet vi har fått i bedriftsmarkedet det siste året. Etterspørselen etter våre produkter er økende og stadig flere næringer fatter interesse med tilhørende varierte bruksområder. Vi har blitt en viktig aktør innen typisk maskin-til-maskin kommunikasjon, som backup til fastlinjer i forbindelse med driftskritiske tjenester og i kombinasjon med andre nett for å sikre robustheten i mobile løsninger, sier Helgaker.

Ice.net bruker frekvensene til de gamle NMT-mobilnettene i Norge, det vil si frekvensområdet rundt 450 MHz. Det gir større rekkevidde per basestasjon enn GSM og 3G, og ifølge Ice.net selv skal de i dag dekke mer enn 75 prosent av Norges areal.

Les også: Telenor vil sette opp bomvei på internett

(Kilde: pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen