1,6 millioner gratulerer 11-åring på Facebook
Teknofil
(Bilde: skjermdump)

1,6 millioner gratulerer 11-åring på Facebook

Mobbeofferet får snart en gledelig overraskelse.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Ti år gamle Colin fra Michigan i USA har ingen venner i den virkelige verden, skriver Cnet News. Der blir han mobbet på skolen, og må spise lunsj på lærerværelset fordi ingen vil sitte med ham.

Colin fyller 11 år neste måned. Da moren hans, Jennifer Cunningham, lurte på om han ønsket seg et bursdagsselskap, svarte han: "Hva er poenget? Jeg har jo ingen venner?". Gutten har ifølge moren sin underutviklede sosiale evner fordi han har Aspergers syndrom, en mild form for autisme.

"Happy Birthday Colin"

Noen av de mange bursdagskortene som Facebook-brukerne har sendt Colin.
Noen av de mange bursdagskortene som Facebook-brukerne har sendt Colin.

Gutten spiller imidlertid mye Nintendo 3DS, og forteller ofte til moren sin at han har fått venner over hele verden via 3DS-nettverket. Der går det nemlig an å sende korte beskjeder til hverandre anonymt. Av den grunn tenkte moren at hun ville overraske sønnen sin ved å fiske etter gratulasjoner til ham på Facebook, kanskje fra mange forskjellige steder i verden – og at det ville glede sønnen på bursdagen hans.

Prosjektet har hun tilsynelatende lykkes godt med. Colins fødselsdag er 9. mars, men bare en uke etter at Jennifer opprettet Facebook-siden "Happy Birthday Colin" har han fått over 1,6 millioner følgere og hundretusenvis av personlige lykkeønskninger fra hele verden.

Når responsen ble så overveldende, ble hun ifølge Cnet News fristet til avsløre hemmeligheten for sønnen, men har likevel bestemt seg for å vente med å vise ham Facebook-siden til selve dagen. Hun har dessuten fått en bråte med bursdagskort fra fremmede i posten, som sønnen skal få på 11-årsdagen.

Følg oss på Facebook!
Følg oss på Facebook!

Så får vi krysse fingrene for at bursdagsbarnet blir like glad for alle Facebook-gratulasjonene som moren håper på om en måneds tid.

Se også: Nå kan du donere penger på Facebook »

Følg oss på Twitter »

(Kilder: Cnet News, "Happy Birthday Colin" (Facebook-side))

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen