1,3 Mpikslers Philips

Mens asiatiske mobilbrukere har kunnet meske seg med megapiksel-telefoner i lengre tid, har Europa ligget langt nede på prioriteringslisten og måttet vente på at produsentene skulle summe seg til å lansere telefoner med megapiksel-kamera for det europeiske markedet. Nå kan imidlertid ventetiden endelig sies å være over.

Nylig skrev vi om den asiatiske produsenten, Europhone som ville lansere en SL55-klone med megapikselkamera og 65.000 fargers TFT-skjerm. Nå har bilder av en ny kamskjelltelefon kalt Philips 855 lekket ut på nettet, som visstnok også skal være utstyrt med et fullblods megapikselkamera med 1280x1024 pikslers oppløsning.

Bildene taler for seg. Telefonen er svært lekker og har den unike muligheten at den kan legges flat i 180 graders stilling. Med elegant tasteoppsett, stor intern skjerm og god ekstern skjerm er Philips 855 nok et valg mer for moteløvene enn forretningsfolk, noe som de øvrige spesifikasjonene også tyder på. Telefonen har ifølge ryktene nemlig ikke Blåtann, noe som etterhvert er blitt et svært viktig kriterie for den travle forretningsmann. Trippelbånd er derimot på plass, noe som åpner for at man kan bruke telefonen i det nordamerikanske GSM-nettet.

Telefonen viser ellers til spesifikasjoner som e-post støtte, Java MIDP versjon 2.0 og MMS-støtte. Den interne skjermen har som nevnt en fargedybde på 65.000 farger og har en oppløsning på 128x160 piksler, tilsvarende oppløsningen til andre telefoner som Samsung E700 og Sony Ericsson T610.

Som kjent selger ikke Philips telefoner i Norge, men enkelte nettsteder kan komme til å ta inn telefonen på grunn av interessen som allerede har begynt å bygge seg opp om den. Når telefonen er ventet og pris er usikkert, men dette vil trolig bli avklart når Philips eventuelt velger å lansere telefonen offisielt.


relaterte nyheter

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen