-Utsolgt på 2-3 timer

Hardware/Hamar: Nettbutikken Amentio har tatt steget ut og befinner seg nå med en fysisk butikk, riktignok bare på TG og svært midlertidig, men den er nå der i alle fall.

Vi tar en prat med en av dem, Chris, for å høre hva som egentlig selger på TG.

Hodesett nærmest faller det ut av Chris, det går det utrolig mye av. Faktisk ble en av modellene solgt ut på 2-3 timer etter at vi hadde åpnet her, og dem hadde vi med 100 stykker av. Videre går det faktisk en god del musematter og harddisker.

Ingen av delene har vi vanskelig for å forstå, både hodesett og musematter er slikt som er lett å glemme i farten. At folk også trenger litt ekstra lagringsplass er vel heller ikke ukjent.

Vi vil gjerne vite mer, så hva med skjermer? Skjermkort? Eller er det for sært kanskje?

Jo, skjermer har vi faktisk solgt flere av kan Chris fortelle. Skjermkort går det også av, vi er faktisk utsolgt på de dyreste modellene nå, altså Radeon HD 5870.

Av andre litt rare ting solgte vi en hel rekke med fjernstyrte biler i går. Vi hadde hatt et lite mesterskap på scenen, og etter det ble det solgt en rekke biler. Vi har vel også merket oss en viss etterspørsel etter noe eldre standarder, men skal du ha LGA775 eller eldre er det nok ikke håp dessverre.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen