- Zune-telefonen kommer

Kanskje vil Zune-telefonen se slik ut? (Bilde: Crunch Gear)
Kanskje vil Zune-telefonen se slik ut? (Bilde: Crunch Gear)

Microsofts musikkspiller Zune konkurrerer med Apples iPod-spillere på musikkmarkedet. Nå ser det ut til at Apples mobiltelefon iPhone også får konkurranse av Microsoft.

Nettstedet Crunch Gear kan nemlig fortelle at Microsoft i disse dager finpusser på det som skal bli en mobiltelefon basert på selskapets musikkspiller Zune.

Selv om ingen ting er helt bekreftet, mener Crunch Gear å kunne fortelle at telefonen vil kunne kobles opp mot Zune Marketplace, som er navnet på Microsofts musikkbutikk til Zune-spilleren.

Ikke Windows Mobile
I følge ryktene vil ikke Zune-telefonen kjøre Windows Mobile. I stedet skal grensesnittet likne grensesnittet til Zune. Telefonen skal også kunne kobles trådløst opp mot Microsofts spillkonsoll Xbox 360, slik at du kan se videoklipp i sanntid på mobilen, via konsollen.

Crunch Gear mener at Microsoft planlegger å lansere Zune-mobilen utpå høsten i år. Hvis det er hold i ryktene, vil Zune-telefonen sannsynligvis få skarp konkurranse i Apples iPhone, som er forventet å komme på markedet i juni.

Du kan lese mer om Zune i saken "Ipod-killeren er lansert". Vil du vite mer om Apples iPhone, kan du ta en titt i nyhetsarkivet vårt.

(Kilder: Crunc Gear, Gizmodo)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen