– Xperia X1 kommer i september

Programvarebutikken Handango hevder at Sony Ericssons neste flaggskip X1i Xperia kommer allerede i september. Informasjonen kommer frem i et nyhetsbrev til utviklere av programvare for mobiltelefoner, skriver nettstedet Unwir3d.com.

Bakgrunnen for at det er grunn til å lytte til Handango er nettopp at selskapet har inngått et samarbeid med Sony Ericsson om direkte nedlasting av programvare til X1i. Selskapet sitter dermed mest sannsynlig med førstehåndsinformasjon som presse og vanlige brukere ikke har tilgang på.

Slik ser menyene ut. (Foto: Sony Ericsson)
Slik ser menyene ut. (Foto: Sony Ericsson)

Første konkrete dato - ikke utsatt

X1i, som ble lansert under MWC i Barcelona i februar, har tidligere kun blitt oppgitt å komme i andre halvdel av året. Sony Ericsson har tidligere ikke villet gå ut med noen mer konkret dato, men rykter hevdet en stund at den ville bli forsinket. Nå kan det altså se ut til at det motsatte er tilfelle, og X1i er i butikkhyllene i god tid før julesalget setter inn.

Dette blir nok tatt godt imot av flere. Interessen for Sony Ericsson X1i har nemlig vært rekordstor, og mange av Amobils lesere har vist interesse for telefonen. Men Sony Ericsson ønsker ikke å bekrefte om september blir den endelige datoen eller ikke, og holder fast på andre halvår. Men det utelukker ikke september måned.

Les sniktitt

Inntil den tid kan du lese mer om menysystemet eller lese vår sniktitt på X1i og se videoen av det nye menysystemet telefonen skal ha.

(Kilder: Unwir3d, Mobil.se, Handango)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen