– Xbox 360 får full 3D-støtte

Eurogamer forteller at støtte for full stereoskopisk 3D er på vei til Xbox 360. Dette er samme type 3D-teknologi PlayStation 3 tok i bruk for nesten ett år siden.

En kilde med kjennskap til utviklingsplanene rundt Xbox 360 har hintet til at den offisielle avsløringen kommer under E3 i Los Angeles, en messe som går av stabelen 7.- 9. juni. Gamer.no er selvsagt på plass under Microsofts pressearrangementer.

Er Crysis 2 best i full stereoskopisk 3D?
Er Crysis 2 best i full stereoskopisk 3D?

– De hadde jo vært gale om de ikke kom med denne støtten. Maskinen (Xbox 360, journ. anm.) er veldig kapabel, ja mer kapabel enn PS3, til å kjøre stereoskopisk 3D, sier kilden ifølge Eurogamer.

Samtidig understrekes det at skryten gjelder Xbox 360-maskiner med HDMI-tilkobling.

Microsoft har tidligere sagt at man ikke har hatt eller har hastverk med å levere ekte stereoskopisk 3D, siden man ikke trenger å drive salget av 3D-tver.

Spill som Crysis 2 og Call of Duty: Black Ops støtter allerede 3D på konsollen, men her snakker vi ifølge det engelske spillnettstedet om to distinkte bilder som er smeltet sammen i én 720p-ramme.

Så får vi se hvor hardt Microsoft, som ikke ønsker å kommentere Eurogamers opplysninger, satser på teknologien i tiden som kommer.

Sjekk Spillkalenderen på Gamer.no for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen