- Vi vil tape i dag
Teknofil

- Vi vil tape i dag

Annonsør­innhold
Les hele saken »
I dag faller dommen mot The Pirate Bay, men gutta selv tror slaget allerede er tapt.

- Vi vil tape
Petter Sunde, en av personene på tiltalebenken og grunnlegger av The Pirate Bay har lenge ment at de vil vinne saken hvor han og resten av grunnleggerne av The Pirate Bay står tiltalt for medvirkning til kriminell virksomhet. Nå ser det derimot ut som holdningen har endret seg.

- Ifølge lekket informasjon fra retten vil vi tape i dag. Fikk nyheten i går kveld. Kilden er troverdig, skriver Sunde på sin Twitter-konto.

Ikke offisiellt før senere
Den offisielle dommen vil ikke komme før klokken 11 i dag, men i så fall betyr dette at Sunde og de andre tiltalte vil gå en hard tid i møte. De risikerer nemlig ett års fengsel og erstatningskrav på 115 millioner.

Om The Pirate Bay virkelig taper dagens sak har Sunde likevel sagt at dommen vil ankes. På Twitter legger han også til at dette kun er et teater for media, han bedyrer at ingenting vil skje med hverken han, noen av de andre tiltalte eller nettsiden The Pirate Bay. Uansett vil en dom mot de tiltalte trolig medføre at musikkbransjen vil få blod på tann. Det er ikke utenkelig at dette vil gi flere lignende saker fremover både i Sverige og andre land.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen