- Telenor forvirrer sine kunder

- Telenor forvirrer sine kunder

 - Vi tilbyr markedets mest gjennomsiktige priser. 0,69 øre pr. ringeminutt og 0,39 øre for SMS, og ikke noen abonnementskostnad. Ikke bare er vi mye billigere enn Telenor, men vi forvirrer ikke våre kunder med flere forskjellige abonnementsmodeller.

- Lite konkurransedyktig
Aanestad mener Telenors nye kontantmodeller er svært lite konkurransedyktige:
- Det er dyrt å bruke kontantkort fra Telenor. Eksempelvis sier de at kundene kan få ringepriser ned i 79 øre, men da får de ikke nyte godt av billigste pris på SMS (39 øre). I tillegg må kunden betale 30 kroner i måneden for å få lov til å ringe for 79 øre/min. Dette holder ikke mål. Telmore tilbyr ringepris for 69 øre og SMS for 39 øre uten vilkår, og kundene betaler ingen månedsavgift, heter det i en pressemelding.

Telmore er et mobilselskap hvor kundene forhåndsbetaler og selv administrerer sin mobiltelefoni via Internett. Telmore fokuserer spesielt på kontantkortmarkedet, og har pekt seg ut Telenor sine ulike kontantkortabonnement som sine hovedkonkurrenter.

For deg som ikke har tilgang til Internett, eller som vegrer deg for å bruke en PC, er Telmore lite tilgjengelig. Om du da ikke kjenner noen som kan hjelpe deg med å administrere abonnementet ditt.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen