- Telenor bruker skitne metoder

Tidligere denne uken gikk One Call ut og beskyldte Telenor for å bruke skitne metoder for å holde på kunder som vil bytte til andre operatører. One Call får nå støtte av flere andre småoperatører.

- Det er veldig vanlig at Telenors telefonkonsulenter sier at vi har dårligere dekning, at vi har bare Netcom-nett, at vi ikke kan levere spesielle tilleggstjenester eller at vi ikke har muligheten til å kjøre egne priser på utenlandssamtaler. Alt dette er bare tull, sier John Andersen, administrerende direktør i Mobyson og Noextras, til N24.no.

Han sier at han kommer til å følge nøye med på hvordan Telenor behandler kunder som ønsker å gå til en annen operatør. Andersen mener at Telenor tråkker over grensen for hva som regnes som god forretningsskikk.

- Voldsomt provoserende
- Mange kunder opplever det som voldsomt provoserende at de skal bli oppringt flere ganger og få opptil flere brev fra Telenor når de har bedt om å bytte selskap. Spesielt når det var vanskelig å få god kundebehandling før de ba om overflytting, sier han.

Også i Telio er misnøyen stor over Telenors metoder for å beholde kunder.

- Jeg synes ikke dette er en god måte å opptre på. Jeg liker ikke at man rakker ned på konkurrentene sine for å selge sitt eget produkt, sier Arild Nilsen, administrerende direktør i Telio.

Han mener at Telenor har svertet Telio på sine nettsider, og at Telenor snakker negativt om det lille selskapet under telefonsamtaler med kundene sine.

Telenor, på sin side, mener at de er i sin fulle rett til å ta opp kampen for sine egne kunder.

- Vi har lov til å kjempe for å beholde kundene våre. Det er altfor mange av de små teleselskapene som er for opportunistiske, og som tror de bare kan komme og forsyne seg av de investeringene vi allerede har gjort over flere år, sier administrerende direktør i Telenor, Jon Fredrik Baksaas.

(Kilder: Aftenposten, Dagbladet, NA24.no)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen