- Stopp med volden!
Teknofil

- Stopp med volden!

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Youtube mottar i gjennomsnitt 13 timer med video per minutt på sine sider. Det sier seg selv at det er vanskelig å følge med på alt innholdet som blir lastet opp. Nå vil de ha din hjelp til å fjerne vold fra sine sider.

Mer spesifikt er det ungdomsvold den populære nettsiden vil til liva. Nettsiden har et ønske om å bli kvitt slike videoer fra sine sider og har nå lagt inn en egen knapp på sine sider kalt "Ungdomsvold". Når brukere klikker på knappen vil Youtube motta en melding og vurdere hvorvidt videoen passer inn på deres sider.

- Slik som dere så blir vi stadig overrasket, beveget og underholdt av videoene folk legger opp på Youtube. Og, som dere, blir vi av og til skuffet når folk bruker Youtube for mindre positive formål, skriver Youtube-teamet på sin blogg.


Youtube har lagt inn "Ungdomsvold" som egen rapporteringsfane.

Det er tydelig at personene som administrerer Youtube finner ungdomsvold verken underholdene eller morsomt og vil gjøre det enkelt å fjerne disse videoene fra sine sider.

Ungdomsvold er slett ikke det eneste brukerne kan rapportere om. Her er det også mulig å rapportere om vold mellom voksne, dyremishandling, mobbing, seksuelt innhold og selvfølgelig brudd på opphavsretten.


Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen