- Steve Jobs lurte meg

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Alle ble ikke like glade da Apple annonserte at de kuttet prisen på iPhone 8 GB med 200 dollar, og fjernet 4 GB-utgaven. Nå saksøkes Apple og operatøren AT&T av en misfornøyd kunde.

- Prisdiskriminering

Iphone-eier Dongmei Li fra Queens i New York mener at hun er utsatt for prisdiskriminering, siden hun ikke kan selge sin 4 GB-utgave av telefonen.

Li ventet i kø da iPhone kom i salg 29. juni i år. Da det endelig var hennes tur hadde butikken bare 4 GB-utgaven igjen. Til tross for at hun hadde tenkt seg 8 GB-utgaven gikk hun for 4 GB-utgaven.

I søksmålet skriver Li at hun i likhet med tusner av andre nå ikke kan videreselge sin iPhone med samme profittmargin som dem som kjøpte telefonen etter priskuttet. Hun er også særdeles misfornøyd med at Apple ikke tilbyr henne å bytte ut 4 GB-utgaven med 8 GB-utgaven.

Rundlurt

Li føler seg også rundlurt av Apples tilbud om et gavekort på 100 dollar, som kan brukes i Apples butikker. Grunnen er at de som kjøpte iPhone to uker før priskuttet får 200 dollar tilbake på grunn av Apples prisgaranti.

Li føler dermed at Apple bør punge ut intet mindre enn én million dollar, eller nærmere 5,4 millioner norske kroner, som kompensasjon for den ufine behandlingen.

Søksmålet skal for retten i United States District Court for the Eastern District of New York. Men det er foreløpig ikke sikkert om dommeren vil godta søksmålet, eller når saken eventuelt kommer opp.

(Kilde: Appleinsider.com)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen