- Ser dustete ut

Mange ser på trådløse håndfrisett med blåtann som et smart og praktisk verktøy for å kunne prate i mobiltelefonen uten unødvendige ledninger. Men for ungdommen er ikke argumentene gode nok.

I følge nettstedet Telecommunications Industry News nøler ungdom fortsatt med å ta i bruk trådløse håndfrisett. Årsaken er rett og slett at det ikke er kult.

Skal vi tro det samme nettstedet mener flesteparten av unge mellom 18 til 29 at trådløse håndfrisett ser dustete ut, fordi det ofte ser ut som om du snakker til deg selv.

En undersøkelse gjort av musikkanalen MTV og Nokia, viser at det er vennenes meninger som spiller mest inn når unge skal kjøpe seg ny mobiltelefon. Det er nærliggende å tro at det også er slik når det gjelder bruk av mobiltilbehør.

I et forsøk på å gjøre trådløse håndfrisett til et spørsmål om mote, fokuserer mobilprodusentene ofte på design når nye håndfrisett skal lages. Motorola er blant dem som har gått enda lenger. Produsenten har blant annet lansert solbriller som også fungerer som trådløs håndfri og som kan spille av mp3-sanger fra mobilen.

Det amerikanske selskapet har også et alternativ til de vanlige trådløse hodesettene, nemlig Miniblue. Miniblue er rett og slett et trådløst hodesett som er så lite at det kun er en liten propp du plugger inn i øret. Et annet trådløst håndfrisett med samme form, er Nextlinks Bluespoon.

Er du på jakt etter håndfrisett med blåtann? Du finner de beste prisene i prisguiden vår.

(Kilder: Telecommunications Industry News)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen