- Priskutt på spillkonsollene

Har du planer om å kjøpe en ny konsoll, kan det være lurt å vente litt. Spillindustriens førsteanalytiker Michael Pachter i selskapet Wedbush Morgan spår priskutt for alle spillkonsollene, og at Xbox 360 vil være førstemann ut, skriver Industry Gamer.

Pachter hevder at både Playstation 3, Xbox 360 og Wii vil få et priskutt på 50 dollar hver, drøyt 300 kroner etter dagens kurs.

- Vi anslår at et kutt på 50 dollar vil gi en økning i salg av programvare på fem prosent, og vi forventer at Microsoft vil lede an med et priskutt en eller annen gang i løpet av våren 2011, sier Pachter til nettsiden.

Pachter tror videre at ny maskinvare, som 3DS, Move og Kinect vil hjelpe på salget for de tre konsollprodusentene, men at ingen av gigantene kan forvente det samme, gode resultatet fra i fjor. Årsaken mener analytikeren ligger i kraftig PC-salg takket være «Starcraft 2» og det kommende «World of Warcraft»-utvidelsen «Cataclysm».

«Cataclysm» kommer for øvrig tidligere enn antatt, Blizzard har annonsert at spillet vil slippes allerede 7. desember 2010.

Sony har allerede lansert sin bevegelsesfølsomme kontroller Playstation Move. Microsofts Kinect vil bli lansert nå i november, mens Nintendos 3DS antakelig kommer i løpet av våren 2011.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen