– Ny Ipod Nano på vei

Er det slik den ser ut? (Klikk for større foto)
Er det slik den ser ut? (Klikk for større foto)

Nye Ipod-er er rett rundt hjørnet, om vi skal tro bloggeren Kevin Rose. Rose hevder å vite at Apple kommer med en oppdatering av hele Ipod-serien i løpet av de neste tre ukene.

Ny og større Nano

Ipod Nano skal ifølge Rose få helt ny design. Denne skal bli lengre og smalere for å gi plass til en større skjerm, og den skal bli litt rundere. Totalt sett skal den bli større enn forgjengeren. I tillegg skal de nye Ipod-ene bli langt billigere, skal vi tro bloggeren.

Dette ryktet har for øvrig også blitt fremsatt av ilounge.com, som hevder at den neste Ipod Nano vi ligne en del på den minste utgaven av Microsoft Zune i utseende.

Oppdatert Touch?

Det hevdes at Ipod Touch får en liten kosmetisk oppdatering. I forbindelse med lansering skal Apple også slippe en ny versjon av Touch-programvaren, med versjonsnummer 2.1. Denne programvaren skal også komme til Iphone.

Itunes skal også komme i versjon 8, og skal være en stor oppgradering i forhold til den nåværende versjonen.

Rose har ifølge macrumors.com vært kilden til en rekke Apple-rykter. Han hevdet for eksemel at den andre Iphone ville få 3G og koste 200 dollar, noe som viste seg å stemme, men bommet i antakelsen om at den ville støtte videotelefoni. Hvorvidt ryktene stemmer denne gangen, eller bare er fri fantasi gjenstår å se.

(Kilder: ilounge.com, macrumors.com, kevinrose.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen