Palm og Apple bør skjelve i buksene, dersom vi skal tro en topp hos operatøren Telstra.
Palm og Apple bør skjelve i buksene, dersom vi skal tro en topp hos operatøren Telstra. (Bilde: Apple, HTC, Palm)

– Ny HTC blir bedre enn Pre og Iphone

Du kan mene hva du vil om Iphone, men at den har skapt ny konkurranse i mobilmarkedet er det liten tvil om. Så godt som alle mobilprodusentene jobber hardt med å lage telefoner som er bedre enn Apples, noe som til syvende og sist kommer oss forbrukere til gode.

Sist ute med en såkalt "Iphone-killer" er Palm, med den nye modellen Pre. Telefonen kan gjøre det meste Iphone kan, og har i tillegg fullt tastatur og en rekke nyskapende funksjoner.

"Pre-killer"

Neste produsent ut er HTC, om vi skal tro en representant fra den australske mobiloperatøren Telstra. Den ikke navngitte Telstra-toppen hevder ifølge nettstedet Smarthouse at den kommende HTC-telefonen vil bli langt bedre enn både Iphone og Pre. Den skal rett og slett være en "Pre-killer".

Nettstedet skriver at telefonen trolig vil kjøre operativsystemet Android med en rekke HTC-utviklede programmer på toppen. Telefonen skal ifølge Telstra-toppen være "bedre og mer funksjonell" enn både Pre og Iphone.

Stor skjerm?

HTC, eller noen tilknyttet HTC, lekket nylig ut en haug med telefoner som skal lanseres i år. Blant disse finnes flere Android-telefoner, men hvorvidt den påståtte "Pre-killeren" er blant disse gjenstår å se. Det ryktes at HTCs kommende telefon skal ha større skjerm enn HTC-telefoner flest.

Telefonen er ifølge Smarthouse ventet å lanseres i andre kvartal i år.

(Kilde: smarthouse.com.au)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen