- Norge best i verden

Det var Gro Harlem Brundtland som i sin tid uttalte "Det er typisk norsk å være god". Hun var ikke like glad i det lille landet i nord da det ble rotet i hennes personlige økonomi og bruk av helsetjenester. Likevel våger nå IKT-Norge å si det samme.

Glade for Microsoft-prioritering
De legger nemlig ikke skjul på at de er stolte over den siste tids utvikling innen IKT i Norge. Når Microsoft nå flytter sitt hovedkontor for søk hit til landet mener de det er en stor anerkjennelse til utviklere her i landet.

- Norsk søketeknologi er best i verden, slår de i dag fast på sine nettsider.

Politikerne må følge opp
Organisasjonen mener nå norske politikere i større grad må åpne øynene for den utviklingen innen IKT som skjer her i landet. De legger ikke skjul på at de selv forventer å se virkningen av den siste tidens hendelser allerede i statsbudskjettet som legges frem neste uke.

- Dette bør være en kraftig vekker for norske politikere om at det må satses på forskning og høyre utdanning her i landet. Vi forventer en styrkning innen IKT-forskning når statsbudsjettet legges fram i neste uke, sier Per Morten Hoff i IKT Norge, ifølge pressemelding.

Han mener Norge kan bli verdensledende innen IKT-utvikling om det satses riktig.

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen