Nokia Music Store lar deg også laste ned til datamaskinen. (Bilde: Nokia)

– Nokia Music Store kommer

Mens Netcom i går kunne lansere tre måneder med ubegrenset nedlasting av musikk med nykjøp av mobil, kan det se ut til at Nokia drøyer med å lansere sin musikktjeneste i Norge. Selv om tjenesten ble lansert i Sverige denne uken ønsker ikke Nokia å gå ut med et tid for lansering i de to andre skandinaviske landene, Norge og Danmark.

– Det kommer

– Jeg kan ikke gå ut med noe spesifikt tidspunkt. Men Nokia Music Store skal komme til Norge, og en rekke andre land, sier Christophe Joyau, ansvarlig for musikktjenester i Nokia Skandinavia, til Amobil.

Interessen for musikk til mobilen vokser i rekordfart. De siste månedene har ryktene svirret om at Apple ønsker direkte nedlasting av musikk til mobilen på neste Iphone, og at Itunes-kunder skal kunne laste ned ubegrenset med musikk for en fast pris. I går ble Netcom først ut i Norge med en slik tjeneste, mens mobilbrukere i alle land som har tilgang på Nokias Music Store vil fremover kunne få ubegrenset med musikk dersom de kjøper ny Nokia-telefon med Nokias Comes with Music.

Først i Sverige

Som første land ut i Skandinavia, fikk Sverige tjenesten tirsdag denne uken. I alt 15 telefoner i salg i Sverige støtter Music Store. Svenske Nokia-brukere kan fra nå av abonnere på fri bruk av musikk for 100 svenske kroner måneden. Ønsker man å kjøpe Nokia Comes with Music for å kunne laste ned musikken permanent, kan det kjøpes utenom.

Men Jouyau forsikrer om at Norge ikke nedprioriteres av Nokia.

– Dette handler om at vi er veldig opptatt av lokalt innhold og at tjenesten skal finnes på norsk. I tillegg må vi få på plass et lokalt team som kjenner Norge og det lokale musikkmiljøet. Det tar tid, sier Joyau til Amobil.

(Kilder: Nokia, Netcom, Mobil.se, Mobilsiden.dk)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen