– Nokia Lumia 800 er litt som BMW 5-serien

Nokia-sjef lover nye og bedre Windows Phone-mobiler.

Nokia må kunne kalles en sovende kjempe i mobilverdenen, men nå er den i ferd med å våkne. For kort tid siden presenterte de to nye Windows Phone-mobiler virket som et steg i riktig retning, nemlig Lumia 710 og Lumia 800.

Dette er imidlertid ingen toppmodeller, skal vi tro Nokias franske toppsjef Paul Amsellem.

– Lumia 800 blir litt det samme som BMW 5-serien. Vi vi snart ha et komplett utvalg med en 7-serie og en 3-serie, sier han ifølge Monwindowsphone.

Danske Mobilsiden.dk tipper at en av de første mobilene i "7-serien", for å bruke samme metafor, kan være være Lumia 900. Ifølge ryktene vil denne ha en 4,3-tommers AMOLED-skjerm, en 1,4 GHz-prosessor, 8-megapikselkamera og lagringskapasitet på enten 16- eller 32 GB - og naturligvis kjøre Windows Phone.

Nettbrett med Windows 8?

Den franske toppsjefen skal også ha uttalt at det vil komme et nettbrett fra Nokia med Windows 8 i juni 2012. Dette ble imidlertid dementert av både Nokia og Microsoft i etterkant.

At kilden som lover bedre smartmobiler fra Nokia også har blitt kneblet av eget selskap etter sine kommentarer om et mulig nettbrett, virker kanskje ikke så lovende. Likevel vil det ikke overraske om det finnes spor av sannhet i ryktene som Amsellem nå har startet.

Les også: Sniktitt på Nokia Lumia 800

(Kilder: Monwindowsphone, Mobilsiden.dk)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen