– Mango-oppdateringen er rett rundt hjørnet

– Mango-oppdateringen er rett rundt hjørnet

Kan komme allerede om to uker.

Ifølge fire ulike kilder skal Microsofts nyeste oppdatering av Windows Phone 7, kalt Mango, være klar for lansering allerede om to uker.

Kommer i midten av september

Mange rykter de siste månedene har hintet om en september-lansering for Mango-oppdateringen, og nå ser det ut som datoen har blitt spikret: 15 september vil være dagen Mango får se dagens lys, i hvert fall hvis vi skal tro fire ulike kilder til nettstedet BGR.

Først ut er det Microsofts egne team som hintet om en septemberlansering. Så skrev nettstedet WPCentral nylig at et «velkjent, kommersielt programvare-selskap» hadde bekreftet at mango var utsatt til 15. september. Den tredje bekreftelsen kom fra en salgskonsulent hos HTC som hevdet at HTC også siktet seg inn på 15. september for å sende ut oppdateringer, og at de jobbet tett med Microsoft for å ferdigstille oppdateringen. Til slutt skal også mobilen Dell Venue Pro ha en lanseringsdato den 15. september, og mobilen sies å komme med Mango forhåndsinstallert.

Dermed ser det ut som vi bare har to uker igjen før lanseringen slippes, og Microsoft forhåpentligvis også oppdaterer alle nåværende Windows Phone 7-mobiler med den nyeste versjonen av operativsystemet.

Les også: Slik er nye Windows Phone med Mango

(Kilde: BGR)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen