- Lik pris på iPhone 4

Tidligere i dag bekreftet NetCom at lanseringsdatoen for iPhone 4 på det norske markedet blir 30. juli. Noen har nok fryktet at operatørene vil ta seg ekstra godt betalt for den nye telefonen, men det er ikke tilfellet hvis vi skal tro Chess.

- Prisen vil bli omtrent lik som iPhone 3GS når den ble lansert i fjor, men fordi vi selger iPhone 4 med valgfritt abonnement, rentefri nedbetaling og ingen bindingstid, vil vi alltid kunne gi en lav totalpris på iPhone 4, sier salgsdirektør Arve Andreassen i Chess til Mobilen.no.

Han bekrefter at 30. juli er den offisielle åpningsdagen for salg av iPhone 4, men understreker at de prioriterer sine egne eksisterende kunder først. Nye kunder må vente til dagen etter - altså 31. juli - før de kan bestille Apples nye mobiltelefon fra Chess.

Tror du Chess vil klare å møte etterspørselen etter Apples mobil bedre enn i fjor?

- Det blir alltid vanskelig å møte etterspørselen de første dagene når en ny iPhone lanseres . Vi har et større varelager på lanseringen av iPhone 4 enn vi hadde på 3GS, men på grunn av den massive etterspørselen vil nok dette partiet bli utsolgt i løpet av veldig kort tid, svarer Andreassen.

- Vi har som mål å kunne levere en hurtigere leveranse enn det som var tilfellet under lanseringen av 3GS i fjor, avslutter han.

I vår test av iPhone 4 var vi alt i alt meget fornøyd med telefonen. De siste ukene har imidlertid Apple fått mye pepper på grunn av dekningsproblemer, og enkelte vil kanskje kvie seg litt for å kjøpe telefonen av den grunn. I forrige uke lovte Apple at alle kunder skulle få et gratis deksel som ville løse problemet.

Den heteste konkurrenten til iPhone 4 for øyeblikket virker å være Samsungs nye flaggskip: Les vår test av supermobilen Samsung Galaxy S.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen