- "Knocks the spots off iPhone"

Mobile World Congress (MWC) er over for i år. Men denne messen er så stor at vi umulig kan få med oss alt som lanseres og demonstreres, og da er det på sin plass å vie litt tid til spennende produkter som ble glemt, oversett eller ikke-prioritert i løpet av messen. Danske Mobilsiden.dk tok i alle fall turen innom Garmins stand for å ta Nüvifone A50 nærmere i øyesyn. Der fortalte Garmins PR-sjef Anthony Chmarny at ”this knocks the spots off iPhone” – altså at den er mye bedre enn iPhone. Utvilsomt et bombastisk og unyansert utspill, men da er i alle fall listen lagt høyt for Nüvifone A50, og det blir spennende å se om den virkelig lever opp til Chmarnys påstander.
Det forventes at Garmin Nüvifone A50 skal ha et fortrinn når det gjelder GPS-funksjon. Med all kartinformasjon pre-installert på telefonen, skal den etter sigende fungere som en fullblods GPS i tillegg til mobilfunksjonene.
Se Anthony Chmarny fra Garmin demonstrere Nüvifone A50 til Mobilsiden.dk på MWC:
 
 
Telefonen skal komme på markedet i første del av 2010, men det er ikke kjent om Nüvifone blir tilgjengelig i Norge. Pris er også ukjent for øyeblikket.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen