- Ja, vi kommer med Djuice Friends

Djuice

Djuice er et datterselskap av Telenor. Det er en virtuell operatør i Telenors nett, men er likevel svært tett knyttet opp mot Telenor.

Djuice finnes i flere land hvor Telenor opererer.

Djuice

Djuice er et datterselskap av Telenor. Det er en virtuell operatør i Telenors nett, men er likevel svært tett knyttet opp mot Telenor.

Djuice finnes i flere land hvor Telenor opererer.

Det har lenge gått rykter påAmobils forum om at Telenor er i ferd med å lansere et abonnement som skal ta opp kampen med småoperatørene.

Nå bekrefter Djuice-sjef Tor Arne Fosser overfor Amobil at de omtalte abonnementene Djuice Friends og Djuice Zero faktisk er på vei.

- Gjør et unntak
- Vi har aldri tidligere uttalt oss om abonnement før de lanseres, men denne gang velger jeg å gjøre et unntak. Ryktene går i forum på nettet, og vi opplever en stor forventning fra kundene våre om at vi har en venneløsning på gang. Derfor velger jeg nå å bekrefte at planene våre her er klare, og at vi nærmer oss lansering, sier Fosser.

Han bekrefter at abonnementene Friends og Zero kommer i løpet av juni. Han vil imidlertid ikke gå i detaljer.

Venneabonnement
forumet hevder en bruker at Friends vil bli et venneabonnement som lar deg ringe gratis til fem venner. Telenors informasjonssjef Anders Krokan kan imidlertid avsløre overfor Amobil at du vil kunne ringe til flere enn fem venner, uten at han vil gå mer i detalj.

Djuice-sjefen selv er også svært hemmelighetsfull, men lover at vi vil få vite alt om de nye abonnementene før juni er omme.

- Jeg må be kundene våre om å være litt tålmodige. Det eneste jeg kan røpe er at særlig de med mange djuice-venner kan glede seg, sier Fossen.

Tar Telenor opp kampen?
Chess lanserte for litt siden et eget venneabonnement, mens Tele2 lar alle sine Tele2 Kompis-kunder ringe gratis til alle andre Tele2-kunder. Det er ikke usannsynlig at Djuice Friends vil ligne ett av disse abonnementene.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen