- iPod-eiere er sjimpanser og esler

Etter suksessen til iPod, går Apples rivaler stadig nye veier for å skape blest om sine produkter. Nylig kunne produsenten Sandisk slippe sin nye hjemmeside iDont.com, der iPod-brukere sammenlignes med esler, maur og sjimpanser.

Under slagordet "You don't need to follow" bes frittenkende musikkelskere å stå opp mot det SanDisk kaller iTatorship eller iDiktaturet, som Apple har innført med sine iPod-spillere. Med bakgrunnsbilder, logoer, buttons, chatteikoner og t-skjorter bes folk om å reise seg mot overmakten og vise sin lojalitet til iDont.

Og SanDisk har all grunn til gi seg selv rollen som "the underdog". Apple har nemlig med sin iPod-portefølje klart å kapre hele 50 prosent av mp3-markedet i USA, og er også nærmest enerådende i en rekke andre europeiske og asiatiske land. SanDisk har på sin side en markedsandel på 29 prosent i USA, men er ellers svært små sammenlignet med Apple globalt.

Det spørs om SanDisk vil nå frem til så mange potensielle iPod-kjøpere med sine iDont-sider, men selskapet nevner helt nederst at deres Sansa e200 er et mye bedre kjøp. For å understreke det har selskapet lagt inn lenker til to uavhengige tester, som de mener beviser at Apples iPod er oppskrytt og at du kommer langt lenger med en e200.

Problemet er kanskje da alt tilbehøret du kan få til iPod-en. Vi har de siste fem månenedene kunnet skrive ukentlig om nytt tilbehør, og har kunnet presentere alt fra barnevogner med innebygget iPod-plass til orgasmevibratorer som du kan feste til iPod-en og dermed stønne i takt med musikken.

Men om du kunne tenke deg å støtte revolusjonen mot Apple og kjøpe en SanDisk-spiller, så kan du lese om selskapets portefølje her. Og interessert i iDont? Ta en titt på hjemmesiden.

(Kilder: Digital Tokyo, Übergizmo)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen