- Iphone kommer i januar

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Alternativ tekst mangler
Vil iPhone se slik ut?

Det kom nok som en skuffelse på mange at Apple ikke kunne vise frem noen mobiltelefon under forrige ukes produktlansering. Men skal vi tro det som skal være pålitelige kilder fra Apples indre gemakker, er det ingen grunn til å gi opp en iPhone riktig enda. I følge den anonyme kilden skal iPhone nemlig komme i begynnelsen av neste år.

Det er nettstedet Think Secret som serverer påstandene fra det som angivelig er en muldvarp i Apple-systemet.

Teknologiske hindre
Årsaken til at Apple ikke kommer til å lansere noen mobiltelefon i år, skal være "betydelige teknologiske hindre", skriver Think Secret. Problemene skal skyldes at Apple rett og slett ønsket å "finne opp mobiltelefonen på nytt", med et helt nytt design fra topp til tå.

Men nå, etter å ha støtt på en rekke problemer, skal Apple ha senket ambisjonsnivået en smule. Selskapet skal ha valgt å bygge telefonen sin fra allerede eksisterende maskinvare.

Ingen sangbegrensning
I følge Apples muldvarp planlegger selskapet å lansere minst to eller tre mobiltelefoner i løpet av 2007. Den første telefonen skal visstnok ha et kamera som kan ta bilder i en oppløsning på tre megapiksler, en 2,2 tommer stor skjerm og full integrering med Apples musikkbutikk iTunes. Telefonen skal heller ikke ha en begrensning på hundre sanger, slik Apple og Motorolas telefon Rokr har.

Om ryktene stemmer, kan telefonens lagringskapasitet være avgjørende for om den at den kannibaliserer salget av Apples iPod-spillere eller ikke. De nye ryktene forteller ingen ting om lagringskapasiteten til det som skal være iPhone. Men det er lite trolig at Apple vil lansere en mobiltelefon som har så gode musikkmuligheter at den kan vinne konkurransen med selskapets iPod-spillere.

I følge Apple-muldvarpen skal Apple presentere sin første mobiltelefon på Macworld Expo i januar 2007.

(Kilder: The Register, Think Secret)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen