– iPhone 5 får ikke 4-tommers skjerm

Nettstedet BGR har laget et konseptbilde av iPhone 5, hvor designet blir beholdt fra iPhone 4, men med langt tynnere ramme rundt skjermen.

– iPhone 5 får ikke 4-tommers skjerm

Skjermprodusent kan ha røpet detaljer om Apples kommende mobil.

Lanseringen av iPhone 5 nærmer seg med stormskritt, og ryktene flyr som aldri før. Nå hevder skjermleverandører som DigiTimes har snakket med at skjermen til iPhone 5 ikke vil bli større enn 4 tommer.

Beholder kanskje skjermstørrelsen

Dagens iPhone 4 har en skjermstørrelse på 3,5 tommer. Ifølge Digitimes' kilder vil den neste mobilen fra Apple enten beholde denne størrelsen, eller kanskje øke skjermstørrelsen til 3,7 tommer.

Dette er i strid med rykter som har sirkulert den siste tiden, som har hintet om en 4- eller 4,2 tommers skjerm. Disse ryktene blir nå avkreftet av DigiTimes, som sier at skjermen likevel vil se større ut enn dagens skjerm, fordi rammen rundt skjermen har blitt mindre.

Telefonen vil bli både tynnere og lettere enn iPhone 4, og baksiden vil være laget av metall, i stedet for den glassbelagte baksiden iPhone 4 har. Dette vil antageligvis forhindre antenneproblemene iPhone 4 slet med, og gjøre den mindre utsatt for et knust bakdeksel. Det er også forventet at den vil ha et 8 megapiksels-kamera og Apples egne A5-prosessor.

Her kan du lese mer om hva ekspertene tror: Dette vet vi om iPhone 5

(Kilder: DigiTimes, BGR)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen