Slik ser neste iPhone ut, ifølge BGR. (illustrasjon:BGR)
Teknofil
Slik ser neste iPhone ut, ifølge BGR. (illustrasjon:BGR)

– iPhone 5 får helt nytt design

Ligner på en blanding av iPhone 3G og iPad 2, ifølge rykter.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Den neste mobilen fra Apple vil bli både større og få et helt nytt utseende, ifølge de ferskeste ryktene. Ifølge nettstedet BGR, som har fått tak i den nye informasjonen, vil telefonen lanseres høsten 2012.

Blanding av tidligere design?

Basert på konseptbildene BGR har publisert ser det ut som Apple har valgt å slå sammen de runde kantene til iPad 2, og blandet de med plastdekselet vi finner på de eldre iPhone-modellene 3G og 3GS. Selskapet vil angivelig gjøre den neste mobilen mer robust ved å bygge dekselet delvis i gummi og plast, slik at den ikke er like skjør som iPhone 4 og iPhone 4S, hvor både front- og bakdekselet er dekket i glass.

Større skjerm

Det nye plastmaterialet som vil gå rundt hele kanten av mobilen kommer til å dekke over et nytt antennedesign Apple jobber med, men akkurat hvordan det fungerer er ikke kjent.

Til sist, men ikke minst: Den neste iPhonen vil også bli større, ifølge BGRs kilder. Dette har vi imidlertid hørt flere ganger, men ryktene prøver igjen å overtale oss om at skjermen denne gangen vil gå opp fra 3,5- til 4 tommer.

Som med de fleste Apple-ryktene må de tas med en stor klype salt. Mobilen er fortsatt et godt stykke unna, ettersom iPhone 4S nettopp ble lansert. Det neste mobile Apple-produktet vi antageligvis vil se er deres neste nettbrett, som sies å komme rundt påsketider her i Norge.

(Kilde: BGR)

Norges beste mobilabonnement

Mai 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen