Slik ser neste iPhone ut, ifølge BGR. (illustrasjon:BGR)
Slik ser neste iPhone ut, ifølge BGR. (illustrasjon:BGR)

– iPhone 5 får helt nytt design

Ligner på en blanding av iPhone 3G og iPad 2, ifølge rykter.

Den neste mobilen fra Apple vil bli både større og få et helt nytt utseende, ifølge de ferskeste ryktene. Ifølge nettstedet BGR, som har fått tak i den nye informasjonen, vil telefonen lanseres høsten 2012.

Blanding av tidligere design?

Basert på konseptbildene BGR har publisert ser det ut som Apple har valgt å slå sammen de runde kantene til iPad 2, og blandet de med plastdekselet vi finner på de eldre iPhone-modellene 3G og 3GS. Selskapet vil angivelig gjøre den neste mobilen mer robust ved å bygge dekselet delvis i gummi og plast, slik at den ikke er like skjør som iPhone 4 og iPhone 4S, hvor både front- og bakdekselet er dekket i glass.

Større skjerm

Det nye plastmaterialet som vil gå rundt hele kanten av mobilen kommer til å dekke over et nytt antennedesign Apple jobber med, men akkurat hvordan det fungerer er ikke kjent.

Til sist, men ikke minst: Den neste iPhonen vil også bli større, ifølge BGRs kilder. Dette har vi imidlertid hørt flere ganger, men ryktene prøver igjen å overtale oss om at skjermen denne gangen vil gå opp fra 3,5- til 4 tommer.

Som med de fleste Apple-ryktene må de tas med en stor klype salt. Mobilen er fortsatt et godt stykke unna, ettersom iPhone 4S nettopp ble lansert. Det neste mobile Apple-produktet vi antageligvis vil se er deres neste nettbrett, som sies å komme rundt påsketider her i Norge.

(Kilde: BGR)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen