- Ingen Razr med iTunes

Det ble mye oppstyr da Vodafones britiske hjemmesider i dag presenterte en ny variant av Motorola V3x med iTunes-støtte. Flere nettsteder presenterte nyheten i den tro at en ny modell med iTunes-støtte var på vei. Det hele viser seg å være en trykkfeil fra Vodafones side.

Telefonen skulle i følge Vodafone være helt lik V3x, men inneholde iTunes-programvare.

Den nye modellen skulle være helt lik V3x i utseende og spesifikasjoner. Begge har kamera på to megapiksler, 3G-støtte, minnekort, MP3-spiller og blåtann. Forskjellen skulle i følge Vodafone være iTunes-støtten, som mangler på V3x.

I følge Jakob Cederquist i Motorola, stemmer ikke dette. - Dette må være en misforståelse. Vi har ikke engang sluppet V3x, og Rokr er foreløpig den eneste telefonen vi har som støtter iTunes. V3x skal ut på markedet i slutten av fjerde kvartal i år, og vil ikke inneholde iTunes-programvare, sier Cederquist til Amobil.no.

Amobil var også i kontakt med Vodafones britiske avdeling tidligere i dag.
- Jeg går ut i fra at dette ikke stemmer at denne har iTunes-støtte, og skal få endret på nettsidene, sier Bobby Leach, pressetalsmann for Vodafone. Han innrømmer at det hele sannsynligvis er en skrivefeil, og at de hele tiden har ment å annonsere V3x.

Du kan lese mer om Motorola V3x i artikklen "Her er RAZR V3x"

(Kilder: engadget.com, digg.com, Vodafone)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen