Men hvor godt kjenner de hverandre egentlig? (Bilde: Joichi Ito / Wikimedia Commons)

– Ikke 3G-Iphone om 60 dager

Flere sperret opp øynene da Wall Street Journals Walt Mossberg mandag denne uken sa at en ny Iphone med 3G vil bli lansert innen 60 dager. Nå trekker Mossberg uttalelsen tilbake og sier at han ikke har noe grunnlag for påstanden sin.

Tror den kommer, men bryr meg ikke

Alle de som mente dette var ytterligere ballast til troen på ny Iphone med 3G, må dermed se seg snytt. Mossberg selv presiserer at han sa at han tror en ny Iphone er like om hjørnet og sier videre at han baserer påstanden på samme informasjon som alle andre utenfor Apples innerste sirkel. Til Silicon Alley Insider sier han videre at han ikke bryr seg om når Iphone med 3G kommer. Lanseringsdatoen vil uansett ikke ha noe å si for testen hans.

Men tilhørere som var tilstede under pressekonferansen med Mossberg og video tatt under seansen understreker at Mossberg sa "Iphone med 3G vil komme innen 60 dager". Grunnen til at Mossbergs utsagn spredde seg som ild i tørt gress er at Mossberg er en av verdens mest anerkjente teknologi-journalister og ofte sitter på Apple-produkter før de i det hele tatt er å få tak i. Mossberg fikk for eksempel teste Iphone før den kom i salg.

Samtidig er det et spørsmål om Mossberg dementerer utsagnet av bedre viten eller ikke. Spanske Telefonica sa før jul at de ventet Iphone med 3G før mai i år, noe som stemmer godt med uttalelsene til Mossberg.

Her kan du se videoen av Mossberg som forsnakker seg.

(Kilder: Engadget)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen