– HTC Hero lanseres 24. juni

– HTC Hero lanseres 24. juni

Digitimes melder at HTC skal lansere den nye Android-telefonen HTC Hero 24. juni. Informasjonen stammer opprinnelig fra avisen Economic Daily News, skriver nettstedet.

Denne telefonen har vært kjent i snart et halvt år, etter at den dukket opp på en lekket lanseringsplan fra HTC. Flere av disse modellene har senere blitt lansert, blant andre HTC Touch Diamond 2.

Les mer om HTC Hero »

Med og uten tastatur

Hero skal angivelig bli tilgjengelig i to versjoner, en med og en uten fullt tastatur. Ifølge nettstedet skal versjonen med fullt tastatur selges eksklusivt gjennom operatøren AT&T i USA i et halvt år fra tredje kvartal.

Avisen skriver ifølge nettstedet at Hero skal være utstyrt med HTCs menysystem Touch Flo 3D. Denne informasjonen er noe merkelig, da Touch Flo 3D kun finnes på Windows Mobile-telefoner. Det er sannsynligvis heller snakk om det Touch Flo-lignende systemet som foreløpig kun er kjent under kodenavnet "Rosie".

Det er heller uklart hvorvidt opplysningene til avisen stemmer, men utifra det vi vet om Hero til nå er en nært forestående lansering slett ikke utenkelig.

(Kilde: digitimes.com)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen