- God jul, Mikael!

Det nærmer seg jul, og på tradisjonelt vis har mange av oss sendt ut julekort til familie og venner med ønsker om god jul og godt nyttår. Mange av oss sender også SMS med julehilsen. Men hvilken kjendis ville du helst ønsket en god jul? Det har den svenske mobiloperatøren forsøkt å finne ut av.

Telia har gjennomført en undersøkelse blant 9000 svensker hvor de spurte hvilken kjendis de helst ville ringe og ønske god jul. De fleste ville ringt skuespilleren Mikael Persbrandt, kjent fra blant annet den svenske serien "Medisinmannen" som TV2 sendte i høst. Skuespilleren er populær over hele Sverige, men aller flest stemmer fikk han blant kvinnene. Den svenske statsministeren Göran Persson, er langt fra like populær som Persbrandt. Bare tre prosent ville ringt eller sendt SMS til ham med ønske om god jul.

Elleve prosent av svenskene sender SMS for å ønske familie og venner god jul. Det er mer enn dobbelt så mange som i fjor, da fem prosent gjorde det samme. Telia-sjef Indra Åsander sa til Aftonbladet i fjor at hun regnet med at det ville sendes over seks millioner SMS på julaften. Dermed vil det trolig sendes minst tolv millioner SMS i år.

Fortsatt sender den jevne svenske flest julehilsener på et godt, gammeldags julekort. Hvordan foretrekker du å sende julehilsener, og hvilken kjendis ville du helst ønsket en god jul? Forumet er åpent for diskusjon.

(Kilder: Mobil.se, Aftonbladet.se)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen