- G-phone er pisspreik

Google "Switch"

Ser Googles mobiltelefon slik ut?
Slik ser Googles mobiltelefon ut i følge Simeon Simeonov (Foto: High Contrast)

I Forrige uke skrev vi om at den spanske Google-sjefen, Isabel Aguilera, bekreftet at Google utvikler en mobiltelefon. Nå heller Google isvann over ryktene, og mener det ville vært mye mer logisk å forme et partnerskap med eksisterende mobilprodusenter.

Googles salgssjef i sørøst-Asia, Richard Kimber, sa på tirsdag at å lage maskinvare ville vært en dramatisk endring av firmaets forretningsmodell, ifølge SMH.

- Akkurat nå fokuserer vi på programvare, ikke mobiltelefoner, sa Kimber under hans tale i en konferanse i Sydney ifølge Financial Review.

Videre fortalte Kimber at Google er interesserte i å få sine søketeknologier inn på mobiltelefonen, men har ingen interesse av å gå inn i det allerede overfylte mobiltelefonmarkedet slik Apple nylig gjorde med iPhone.

Google har forøvrig gjort en avtale med Samsung, som gjør at søkemotoren kommer forhåndsinstallert på bestemte håndsett fra det koreanske selskapet.

Igjen ser oppblåste Googler-rykter ut til å ha sin opprinnelse på en lokal pub, akkurat som de ett år gamle ryktene om at søkegiganten skulle lage PC-er.

(Kilde: smh.com.au, newsfactor.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen