E71 er en menneskerett. (Bilde: Fri-e71.org)

– Fri vår Nokia E71

Suksessen til internettkampanjen "Fri vår Iphone 3G" hvor det krevdes at Netcom skulle gi Iphone-eiere gratis datatrafikk, har gitt andre mobileiere blod på tann. Under parolen "E71 er en menneskerett" krever nå nettsiden "Fri vår nokia E71" at operatørene gir også dem spesialbehandling.

– 3G er helt nytt

Blant annet kreves det gratis internettilgang: "Som vi alle vet er 3G noe helt nytt. Ved hjelp av 3G kan en surfe på Internett direkte på sin mobiltelefon. Utrolig, men sant! For kun et par uker siden var dette et behov ingen hadde - rett og slett fordi teknologien ikke fantes!"

Nettstedet krever at datatrafikk, SMS og strøm blir gratis til alle E71-brukere. Rett og slett fordi mobilen er laget for å surfe på nettet, har gode forutsetninger for SMS og fordi batteriet som følger med må lades opp.

– Vi er spesielle mennesker

I en e-post til Nettavisen skriver Truls Gustafsen, eieren av nettstedet, at de som eier en E71 må få spesielle tjenester gratis fordi de tross alt er spesielle mennesker med en helt spesiell telefon, og at datatrafikk i aller høyeste grad angår dem.

Med tanke på suksessen Iphone-kampanjen hadde, så skal vi ikke se bort i fra at også E71-kravene blir tatt til følge. Så spørs det om operatørene kommer med egne "Etalk"-abonnementer.

Du kan lese oppropet og legge igjen din egen kommentar på Fri-e71.org »

(Kilde: Nettavisen.no, Fri-e71.org)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen