– Fotballklubben blir operatøren din

I følge Dagens Næringsliv spås organisasjoner og klubber med mange og hengivne medlemmer å bli de neste store mobilaktørene. Både Rosenborg og Vålerenga satser nå på eksklusivt innhold til fansens mobiltelefoner.

- Vi gir nå Rosenborg-tilhengere endel eksklusivt innhold med et eget abonnement sammen med Telenor. Med en splitter ny 3G-telefon får man tv-bilder fra fotballkamper. Dette blir et kjempeprodukt for fansen, sier markedsdirektør Erik Espeseth i Rosenborg Ballklub til DN.no.

Rosenborg har planer om å tilby alt fra scoringsbilder og høydepunkter fra kampene, til informasjon om lagoppstilling og andre nyheter fra sportsklubben. Espeset avslører overfor avisa at de også kan komme til å gi brukerne videooverføring fra hva som foregår i garderoben i pausen.

Også Vålerenga vil gi supporterne eksklusivt innhold til mobilen. - Vi har nettopp startet mobilsatsingen og er i gang med å bygge opp en innholdstjeneste, sier mediesjef Bjørn Olsen i Vålerenga Invest Fotball ASA til DN.no.

Den danske bransjeanalytikern John Strand mener fotballklubbenes satsing er starten på en ny mobiltrend, hvor sportsklubber så vel som religiøse bevegelser forsyner medlemmene sine med innhold til mobiltelefonen. Strand tror også at slike organisasjoner på sikt kan komme til å bli sine egne mobiloperatører.

(Kilder: DN.no)

Kommentarer (0)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen