Dette koster bare 350 kroner

Bitfenix lanserer Outlaw

Slipper nytt tårnkabinett med en hyggelig prislapp.

Under årets Computex-messe, som fant sted for snart tre måneder siden, slo vi ann en prat med en av Bitfenix-grunnleggerne. Blant godsakene han kunne vise frem var to kommende kabinetter, Merc og Outlaw.

Det stilrene billigkabinettet Merc ble lansert for drøyt to uker siden. Nå har Bitfenix også sluppet Outlaw – med en like hyggelig pris.

Satt på hodet

Bitfenix har videreført tradisjonen de alltid har hatt, der kabinettet har en gummiert overflate. Designen er ellers holdt enkel, med store overflater og få skrikende detaljer.

Den største forskjellen i mellom Merc og Outlaw, finner vi på innsiden. Hovedkortbrettet et snudd opp ned, noe som gjør at skjermkortene blir plassert øverst. Dette skal i følge Bitfenix sørge for at varmen forsvinner raskt, samtidig som det gir rom for ekstra lange skjermkort.

Det følger med én vifte som er 120 mm bred, men det er rom for ytterligere syv stykker. To av disse kan byttes mot 140 mm-typen. Gjennomføringshull for vannslager til vannkjøling er også på plass.

Videre finner vi fire 5,25"-brønner og fire av 3,5"-typen. Én av sistnevnte kan byttes mot en av 2,5"-typen, som passer til for eksempel SSD-er. Kabinettet har syv ekspansjonsspor. Outlaw leveres uten USB 3.0-tilkoblinger.

Kun få uker unna

Kabinettet skal være tilgjengelig på markedet i starten av september. Den veiledende utsalgsprisen er satt til $49 med 19 % MVA, noe som betyr at kabinettet trolig vil koste så lite som 350 kroner her til lands.

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen