– Ericsson vil avslutte Sony Ericsson

– Ericsson vil avslutte Sony Ericsson

Det tyske nettstedet manager-magazin.de (automatisk oversatt) skriver at Ericsson har konkrete planer om å avslutte samarbeidet og overlate mobilproduksjonen til Sony. Dersom dette stemmer betyr det slutten for mobilmerket Sony Ericsson.

Sony og Ericsson skal ifølge nettstedets kilder være i forhandlinger om hvordan Sony Ericsson-samarbeidet skal avsluttes. Sony skal ønske å kjøpe ut Ericsson, men har angivelig ikke penger til dette, og skal nå være i forhandliger med banker for å finansiere overtakelsen.

Kun infrastruktur

Ericsson skal på sin side ønske å kun utvikle infrastruktur til mobilnett. Dermed kan det se ut til at det går samme vei med Ericssons mobileventyr som med Siemens, som solgte sin mobildivisjon og satset på kun infrastruktur. Siemens' og Nokias nettverksforretninger ble senere slått sammen til Nokia Siemens Networks.

Dette er for øvrig ikke første gangen det har gått rykter om at Sony Ericsson i sin nåværende form skal legges ned. Det har tidligere blitt hevdet at Sony er misfornøyde med resultatet av samarbeidet, og har ønsket å komme seg ut av det.

Ericsson har ikke ønsket å kommentere saken overfor manager-magazin.de.

(Kilder: manager-magazin.de, areamobile.de)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen