- Duopolet	står for fall

- Duopolet står for fall

Annonsør­innhold
Les hele saken »

I dag holdt Network Norway pressekonferanse, hvor selskapet avduket flere nyheter.

For det første gikk Network Norway hardt ut mot de store operatørenes priser på datatrafikk, som de mener er altfor høye.

- Det ligger mye mer penger å hente på WAP enn mobilt bredbånd, selv om 92 prosent av trafikken kommer via mobilt bredbånd, sier Arne Igesund i Network Norway.

99 øre per MB

Derfor lanserer selskapet nå en betydelig lavere surfepris enn de fleste andre norske operatører, nemlig 0,99 kroner per MB inkludert moms.

I tillegg tilbyr Network Norway fast-prisplanen ”Personlig Bredbånd”. Personlig Bredbånd er en dynamisk prisplan for datatrafikk som automatisk tilpasser seg bruksmønsteret for inneværende måned:

  • 0-100 MB til 99 kroner per måned
  • 100-500 MB til 239 kroner per måned
  • 500 MB eller mer til 379 kroner per måned

Det betyr at hvis du bruker for eksempel 66 MB én måned, betaler du 99 kroner. Genererer du 420 MB neste måned, må du ut med 239 kroner for den måneden. Bruker du mer enn 500 MB betaler du allikevel aldri mer enn 379 kroner.

– Network Norway har gjort dette fordi du som bruker skal slippe å ta stilling til om du bruker lite, middels eller mye datatrafikk, noe de færreste har et forhold til, sier Igesund til Amobil.

Det nye tilbudet kan kjøpes som eget abonnement, slik at du har et USB-modem koblet i PC-en din. Alternativt kan du få Personlig bredbånd som en tilleggstjeneste til ditt vanlige abonnement.

Network Norway lanserer Iphone. (Foto: Apple)
Network Norway lanserer Iphone. (Foto: Apple)

...og så kom Iphone

Som om ikke dette var nok, laserer Network Norway også Iphone i sitt nett. Selskapet har ingen avtale med Apple, men telefonene er importert fra Europa fra en importør som har kontakt med det amerikanske selskapet.

Mens Netcom kun selger Iphone med binding, kan du selv velge om du vil ha binding eller ikke hos Network Norway. Selskapet tilbyr telefonen med tre priser: Med 24 og 12 måneders binding med priser på henholdsvis 3399 og 4599 kroner, pluss uten binding til 5799 kroner.

Det er verdt å merke seg at Network Norway henvender seg til bedriftsmarkedet, og at disse tilbudene er for bedriftskunder.

Network Norway eier riktignok både Lebara og Onecall, og de to selskapene vil i følge Network Norway komme med liknende tilbud om noen få dager - både når det gjelder fastprisene på surfing, den lave prisen per MB og Iphone-tilbudene.

One Call har allerede meldt at de tilbyr den nye dataprisen på 99 øre per MB.

(Kilde: Network Norway)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen